härskarens teknik

Markus Krunegård – Härskarens teknik
AAAAAAAAAAAAAAAH DET ÄR HÄR JU!!!!!! Babe är så bra, orkar inte. Älskar honom så


they call you stupid, worthless, tell you you're not worth it.

TW, jag mår inte alls bra idag.


come as you are

Det är torsdag idag. Jag kom hem från lägret för sex dagar sedan, vad har jag då gjort sedan dess???? Ingen vet, knappt jag. De senaste dagarna har jag mått så dåligt psykiskt att jag knappt tagit mig ur sängen. Men igår vände det. Jag har städat i mitt rum och kommit ikapp livet lite grann. Imorgon (???) börjar skolan om igen. Har sån ångest inför det, vet inte vad jag ska ta mig till. Dock ska det bli skönt med en rutin att följa så mitt liv blir bättre än det varit under lovet. Nu på kvällskvisten har jag skrivit på en inlämning som jag ej har lämnat in. Är halvvägs där, men är inte klar i huvudet för attt få ihop det sista.
 
Jag ska till skolan imorgon med en jävligt bra inställning och jag ska satsa på skolan och börja om att träna. Denna terrmin ska bli grym, nu ska jag fixa till allt vad jag tappade förra terminen. Heja mig! När jag väl kan börja trärna så tror jag att mitt liv kommer att få en himla uppsving, eller jag hoppas på det i alla fall. NEJ DET KOMMER ATT BLI SÅ! Detta år kommer att bli helt fantastiskt, USA, Canada och Gran Canaria???? WHAT? Vilket spännande liv jag lever just nu. 
 
Nä nu spårar mitt inlägg lite väl. Ska sova så jag orkar upp imorgon, I probably won't men what the hell. MASSA STYRKE KRAMAR!!