It's pretty clear I am so size two.

 Två fina från tisdagen då jag och Pontus firade vår niomånadersdag en dag i förväg med lyxfrukost. Hur mysigt som helst. Ikväll beger jag mig till Hemavan dör att fjällvandra med bästa från Kyrkans Unga. Kommer bli helt fantastiskt. Jag behöver en paus från skolan hah. Känner mig inte stressad, men det är så otroligt jobbigt så jag orkar helt enkelt inte göra allt på en gång. Har nu två engelskauppgifter, en svenskauppgift och en labbrapport i kemi att skriva. Men det är inte allt för jobbigt då två av dem är i princip helt klara. Vi har det extremt chill på natur just nu. Jag klagar  i n t e.
 
Nu ska jag återgå till engelskaskrivandet och få ännu en uppgift avklarad. Det skulle jag absolut behöva just nu. Så jag slipper panik skriva när jag kommer hem på söndagkväll. Skulle vara skönt att endast få sova efteråt, men vi får la se.


För vi flög mot solen som fåglar.

Sanaz har klagat på att jag ska blogga men jag har aldrig riktigt orkat ta tag i det. Men inledde denna 'underbara' dag med en kopp chococino och en banan. Efter närmare tolv timmars sömn var det välbehövligt. Sitter nu på min engelskalektion och lyssnar på The Catcher in the Rye. Den är väl inte så intressant men en måste ju. Har absolut ingenting att skriva om förutom att jag på fredag far till Stockholm och dör under Tjejmilen. Vi lär se hurr det går då när jag nu varit sjuk hela veckan och har problem med höften igen. Jag ska dock inte klaga, får ju gå på Gröna Lund efteråt med världens bästa hoppas jag. Ska göra staden osäker.
 
Nu upptäckte jag att jag helt glömt bort att ladda min dator så den har snart slut ström och jag har ett långt hål efter lektionen och jag har ej en laddare med mig. Yey. Kommer bli fantastiskt. Vi behöver även datorn på våran sista lektion om jag inte minns fel. Perf. Nä men ha det bra!