I'll be yours and you'll be

Efter ett helt underbart läger med sjukt fina människor, på min högstadieskola, ankom jag hem med fina minnen och huvudvärk. Det har varit fantastiska fyra dagar och jag är så glad över att jag fått vara en del av det både i planeringsgruppen och som deltagare. Maten. Maten var otroligt god. Jag har ingen speciell ork om att gå djupare in på vad lägret innebar men det var i alla fall temat "Gudstjänst" och jag deltog i en verkstad där vi planerade en gudstjänst och hade vår egna lilla kör. Fantastiskt. Musik är en av de viktigaste byggstenarna i gudstjänsten och det har vi fått bevisat för oss under dessa dagar.
 
*Kopplar bort från lägertankarna.*
 
Jag har inte ens skrivit ett ord här om mitt lila hår märkte jag i denna stund. Men jag har i alla fall nu lila hår och har haft det sedan ett tag tillbaka. Fortsätter även att färga det just nu då jag är så fast i att ha det lila. Jag är inte beredd på att släppa det och färga det brunt igen. Det är inte jag på samma sätt. Men imorgon, tidigt på morgon, beger jag mig med min familj till IKEA för att äta brunch och mysa. Eller vad en nu gör på IKEA. Nu väntar duschen och sedan en god natts sömn.


Let's go nu är jag din YO

Att det skulle ta mig en hel vecka att smälta denna fantastiska människa trodde jag aldrig. Det var den mest fantastiska kvällen i hela mitt liv och jag fick spendera den med två helt grymma människor också. Det var fantastiskt på alla sätt och den kommer att upprepas - hoppas jag med hela mitt hjärta. Han är fin. Jag älskar honom. Hans musik och hans sätt att vara. Blä så fin han är. Nog om det, nu ska jag gå och köpa godis på Hemmakväll. Peace