valvaka och morsdag.

Avslutar denna långhelg med en cappucino med mamma. Idag har vi uppmärksammat henne lite extra. Tog mig även en springtur på Strömlida. Otroligt välbehövligt. Inte länge kvar till vårruset i Luleå. Inte heller till tjejmilen. Är så otroligt taggad. Vad gör vi? Nu kör vi! Men har en bit kvar till milen, men får ta det i lugn takt så inte kroppen ger upp innan jag själv. Kommer bli grymt. Både jag och mamma ska springa tjejmilen, så ännu en milstolpe avklarad i livet. See what I did there? Milstolpe, haha.. Nä okej. Min humor är väl inte den bästa, men jag lyckas då hålla mig själv på gott humör.
 
Helgen spenderades i Umeå med släkten. Besökte även morfar på sjukhuset, han mår allt bättre. Otroligt skönt att se. Har varit lite väl orolig, det gick ju fantastiskt bra! Är dock konstigt att se honom sitta stilla och inte hoppandes omkring. Men snart är han där igen. Yay! Införskaffade mig ett par skor till balen och en klänning. Min nya lilla favorit. Åh, så taggad över att bära den. Varje dag. Hela sommaren. Typ. Har träffat två av mina fem kusiner, mina två fastrar, min bonusfarmor och min faffa, Såklart morfar också, men det hade jag ju redan nämnt.
 
Sitter nu ensam klistrad framför valvakan som sänds på svtplay och vakar utan tilltugg eller ljus. Funderade på att fara iväg till SSU-lokalen där de har valvaka tillsammans, men orkade helt enkelt inte. Sitter hemma och pratar med David på kik istället- Ganska dystert, men om bara några minuter får man veta Sveriges resultat. Är så taggad. Älskar val. Hatar SD. Blir spännande och se vad som händer. ÅH!
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?