du kan titta nu, jag är beredd.

Idag kan jag nästan säga att tisdagar inte är så farliga ändå. Har haft en otroligt bra tisdag även om jag suttit med plugg framför mig de senaste fyra timmarna. Blä för det. Insåg imorse att nästa vecka befinner jag mig i Barcelona med fina människor. Kan inte beskriva hur otroligt härligt det känns. Även om det är en massa kvar att göra innan det. Inlämningar och prov. En inlämning är dessutom ett manus för det kommande muntliga nationella i svenskan. Provet kommer jag dock inte göra förens efter lovet. Underbart. Ska innan resan försöka klämma in en skellefteåresa med en klasshomie där vi ska se någon skellefteåmatch, kommer bli grymt. Var och såg första kvalmatchen med pappa, ack så härligt det var.
 
Om precis tio dagar så är jag i Barcelona. Tio dagar. Var nyss vi blev erbjudna att fara i princip. Det var nyss vi började om skolan. Men nu sitter vi här i slutet av mars, påsk är snart här. Kan ni förstå det? Det kan inte jag, inte alls. Snart går jag ut ettan. Galet. Men nu ligger jag här i sängen. Min hals är svullen och näsan täppt. Det rinner ur ögonen och jag är helt slut. Men imorgon väntar ännu en dag på skolan och ett besök hos sjukgymnasten. Trevligt, trevligt. Är i princip stammis där, i min ålder är det inget bra tecken. På torsdag väntar även ett röntgenbesök, full rulle.
 
Nu orkar mina ögon inte mera, har redan lagt mig skönt i sängen. Kastat iväg böckerna och tagit av mig bh'n. Den känslan. Blir en otroligt tidig kväll för mig, är helt slut och har en hel del kvar. Hoppas ni alla har det fantastiskt, lova att inte fastna i ångest och stress. Ta en paus och ta igen. Jag har klarat det, jag lovar att du gör det också.
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?