it's always darkest before the dawn

Jag har spenderat dyrber tid på absolut sämsta sätt. Har nästan inte fått någonting viktigt gjort. Mitt huvud värker och min Snapple är snart slut. Min romanbearbetning är inte ens halvt klar. Har inte ens orkat städa mitt kaos till rum. Det positiva är väl att det är en vecka (!!!!!) kvar till Barcelona och värmen. Återfann också mina otroligt saknade hörlurar. Igår var jag i Luleå hela dagen, köpte mig ett, nej hela två par skor nu när jag ska utomlands. Var välbehövligt när de andra har fått hål. Jag hatar verkligen söndagar.


du kan titta nu, jag är beredd.

Idag kan jag nästan säga att tisdagar inte är så farliga ändå. Har haft en otroligt bra tisdag även om jag suttit med plugg framför mig de senaste fyra timmarna. Blä för det. Insåg imorse att nästa vecka befinner jag mig i Barcelona med fina människor. Kan inte beskriva hur otroligt härligt det känns. Även om det är en massa kvar att göra innan det. Inlämningar och prov. En inlämning är dessutom ett manus för det kommande muntliga nationella i svenskan. Provet kommer jag dock inte göra förens efter lovet. Underbart. Ska innan resan försöka klämma in en skellefteåresa med en klasshomie där vi ska se någon skellefteåmatch, kommer bli grymt. Var och såg första kvalmatchen med pappa, ack så härligt det var.
 
Om precis tio dagar så är jag i Barcelona. Tio dagar. Var nyss vi blev erbjudna att fara i princip. Det var nyss vi började om skolan. Men nu sitter vi här i slutet av mars, påsk är snart här. Kan ni förstå det? Det kan inte jag, inte alls. Snart går jag ut ettan. Galet. Men nu ligger jag här i sängen. Min hals är svullen och näsan täppt. Det rinner ur ögonen och jag är helt slut. Men imorgon väntar ännu en dag på skolan och ett besök hos sjukgymnasten. Trevligt, trevligt. Är i princip stammis där, i min ålder är det inget bra tecken. På torsdag väntar även ett röntgenbesök, full rulle.
 
Nu orkar mina ögon inte mera, har redan lagt mig skönt i sängen. Kastat iväg böckerna och tagit av mig bh'n. Den känslan. Blir en otroligt tidig kväll för mig, är helt slut och har en hel del kvar. Hoppas ni alla har det fantastiskt, lova att inte fastna i ångest och stress. Ta en paus och ta igen. Jag har klarat det, jag lovar att du gör det också.


vacker som en vinternatt, dyster som en depression

Söndagsångest. Varför existerar den, varför ska den förstöra så enormt? Hade i alla fall världens bästa start på helgen, den innehöll skratt, mys och en massa annat trevligt. Spenderade natten och gårdagen hos Pontus, klagar definitivt inte. Sen begav jag mig till lösviktshuset med Lovisa för att köpa godis, som jag tyärr inte deltog i att äta upp. Köpte mig även en så kallad "aloe vera dryck" med grönt te och citron. Inte det allra godaste jag druckit eftersom jag inte alls är ett stort fan av fruktkött. Men fitrerade bort fruktköttet och herregud vilken skillnad det blev. Mums.
Blev även frågad om jag ville följa på studentbalen i sommar, jag började typ gråta och allmänt spåra ur.. Drama Queen, gash. Provade mammas gamla balklänningar igår, verkligen ingenting som passade på mig. Dagen hittils har jag spenderat åt att söka klänningar.. Har hittat några otroligt vackra, we'll see guys. Har i princip redan bestämt mig, haha. Sofia goes crazy. Det är en maxiklänning, mintgrön, med "cut-outs" i form av blommor i midjan. Den är så otroligt vacker. Bara ingen har en likadan... Haha. Jag är så lycklig.. Åh.
Vill be om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering, ska försöka bättra mig! Läs, försöka. Kan inte lova någonting eftersom jag är väldigt dålig på att hålla just detta. Men ska försöka i alla fall, tanken som räknas.
Nu ska jag drömma mig bort i allt skolarbete som jag ligger efter i, underbart!


they tell me I'm too young to understand.dag två, ännu ett par dagar försent.

Jag är verkligen inte speciellt duktig på att göra dessa dagar, men ska ta igen nu så gott som det går. Dag två är då en kväll jag aldrig kommer att glömma. Problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva om denna. Jag har så otroligt många kvällar som jag förmodligen aldrig kommer att kunna glömma, hur hemska de än kan ha varit. Funderar på vilken jag nu ska nämna, men jag har faktiskt ingen aning. Det låter som att jag har ett jättespännande liv nu och jag hittar på en massa, men så är inte fallet. En kväll jag definitivt inte kommer glömma är när vi var på Liseberg med kofan. Herregud så underbart det var. Gick med härliga människor och vi åkte allt vi kunde komma på. Adrenalinkickarna och det härliga vädret. Kunde inte ha blivit mycket bättre om jag får säga det själv.