Vårruset Luleå 2014

Gjorde en helt fantastisk sak. Jag sprang fem kilometerssträckan på endast 30 minuter. 30 MINUTER! Jag vart otroligt chockad när jag såg tiden vid målet och att den endast visade 30 minuter. Sprang allt jag orkade i mål vilket resulterade i en illamående Sofia som sprang ned till vattnet för att skölja ansiktet med kallvatten. Tog sedan emot min medalj och min fantastiska påse med godheter. Tryckte även i mig en banan som man fick direkt efter mål. Jag har aldrig gjort någonting så fantastiskt tror jag. Fick även träffa en av mina stora idoler, Blossom, har även kort och allt med henne men det är på mammas mobil. Ork it. Jag är så otroligt stolt över mig själv och min resa slutar definitivt inte här. Nu blir det att öka distansen till en mil. Har tre månader kvar till milen och herregud jag kunde inte ha varit mer taggad inför det.
 
Skolan idag gick dock allt annat än bra. Gjorde mitt kursprov i biologi och jag vet att jag inte ens klarade och vår lärare såg väldigt besviken ut när jag lämnade in det. Gick ut och började storgråta. Vilket misslyckande. Men så kom loppet och det ändrade verkligen allting. Mitt humör är på topp igen och jag vet inte, ångrar inte en minut av löpningen, även om jag utan tvekan hade kunnat komma in på kanske 29 minuter. Nästa år, då jäklar. Om det nu blir som jag vill så blir det ännu en löpar"tävling" på fredag. Beror mycket på hur jag mår efter torsdagens bravader. är nämligen bal då, så vi lär väl se hur jag mår dagen efter.
 
Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och få min efterlängtade sömn. Imorgon får man kriga sig genom. Tisdagar är det värsta jag vet. Men även våran SISTA mördartisdag för detta år. Vi går ut ettan på onsdag. Kan ni förstå hur fort tiden går? Jag förstår inte hur jag orkat genom allt. Men som sagt, mycket kan hända på ett år. Sov fantastiskt gott.
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?