But i'm only human.

Herrejössanes vilka fina konfirmander jag har haft och inte för att tala om vilka fabulösa ledare vi var. Har haft en fantastisk tid med dem och önskar allihopa all lycka i livet. Ligger dock nu väldigt sjuk och helt slut. Har inte fått någonting gjort sen jag kom hem och nu börjar Piteå Summergames och det är kyrkmarknad. Men var i hela friden är sommaren? Brukar vara som varmast nu. Men när man tittar ut så är det grått och kallt. Så deprimerande. Igår var vädret acceptabelt i alla fall. Kan inte säga att jag njuter riktigt. Tur vädret är dåligt när jag är sjuk, det har varit bra när jag varit frisk i alla fall. Saknar värmen i Göteborg. Vi hade kring 23 grader varmt varje dag. Sen kommer man hem till detta. Oh well, har i Norbotten är inte vädret vad vi skryter om.
 
Saknar min prins. Massor. Han jobbar, jag är sjuk. Har haft fullt upp varenda dag i två veckors tid. Ska nu också jobba på PSG. Två pass. Totalt 17 timmar får jag ihop. Varenda krona jag tjänar in spelar stor roll. Ska börja spara ihop till Stockholm nu. Dit far min familj och jag i September. Ska springa tjejmilen vet ni. Med min förkylning har jag inga förhoppningar alls. Blir andfådd av att gå från sängen in till huset. Min kropp är helt avstängd och slut. Det går nog över dock, haha. Nu ska man inte klaga. Nä men lunch låter lockande. Tror jag ska dra mig inåt och äta för att sedan städa min svinstia till rum.
 
Massa kärlek till er


friheten blev till en öken

tumblr_my5gnm91mK1soljxao1_500.gif (500×259)
Sheldon ♥. Kan inte sova och klockan tickar fortare än någonsin. Min rygg värker och jag gråter av trötthet. Halv nio går min buss till skolan. Där väntar paddling och fika med klassen då vi tar sommarlov. ÄNTLIGEN! Skolan har inte alls gått bra för mig i år då jag varit deprimerad och bara nere. Har dock kämpat upp något betyg även om de inte kommer vara fullständiga då ett betyg saknas. Jag hoppas verkligen att jag kan fixa det nästa år eftersom jag mått så extremt dåligt. Men det är visst ingen ursäkt till att man presterar dåligt. Oh well. Jag lever då än och jag mår faktiskt bättre än på väldigt länge. Är dock extremt skoltrött. Har bara två år kvar här i Piteå, sedan drar jag vidare härifrån. Om ett år på komvux nu inte är nödvändigt. Skitbetyg... Skitskola. Men utan detta kommer jag inte kunna få jobb sedan.
 
Väckarklockan ringer om fem timmar och jag orkar inte mer.. Bara jag får somna någon gång, annars blä. På torsdag far jag däremot till Göteborg med mina fina konfirmander, det kan inte bli mycket bättre! Jag längtar så. Imorgon tar Pontus även studenten och vi firar ett halvår tillsammans. Underbart! Är så otroligt lycklig att jag har honom. Vad skulle jag göra utan honom. He brought me back on my feet. Herregud så fantastisk han är. Nä nu bör jag sluta pladdra. God natt!


studentbalen två år för tidigt.

Skriver imorgon, men vill ändå säga att jag är så jävla kär. Så kär i min lejda sak. Ord kan inte beskriva min kärlek till honom. Har haft en fantastisk kväll. Tack för allt.


Vårruset Luleå 2014

Gjorde en helt fantastisk sak. Jag sprang fem kilometerssträckan på endast 30 minuter. 30 MINUTER! Jag vart otroligt chockad när jag såg tiden vid målet och att den endast visade 30 minuter. Sprang allt jag orkade i mål vilket resulterade i en illamående Sofia som sprang ned till vattnet för att skölja ansiktet med kallvatten. Tog sedan emot min medalj och min fantastiska påse med godheter. Tryckte även i mig en banan som man fick direkt efter mål. Jag har aldrig gjort någonting så fantastiskt tror jag. Fick även träffa en av mina stora idoler, Blossom, har även kort och allt med henne men det är på mammas mobil. Ork it. Jag är så otroligt stolt över mig själv och min resa slutar definitivt inte här. Nu blir det att öka distansen till en mil. Har tre månader kvar till milen och herregud jag kunde inte ha varit mer taggad inför det.
 
Skolan idag gick dock allt annat än bra. Gjorde mitt kursprov i biologi och jag vet att jag inte ens klarade och vår lärare såg väldigt besviken ut när jag lämnade in det. Gick ut och började storgråta. Vilket misslyckande. Men så kom loppet och det ändrade verkligen allting. Mitt humör är på topp igen och jag vet inte, ångrar inte en minut av löpningen, även om jag utan tvekan hade kunnat komma in på kanske 29 minuter. Nästa år, då jäklar. Om det nu blir som jag vill så blir det ännu en löpar"tävling" på fredag. Beror mycket på hur jag mår efter torsdagens bravader. är nämligen bal då, så vi lär väl se hur jag mår dagen efter.
 
Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och få min efterlängtade sömn. Imorgon får man kriga sig genom. Tisdagar är det värsta jag vet. Men även våran SISTA mördartisdag för detta år. Vi går ut ettan på onsdag. Kan ni förstå hur fort tiden går? Jag förstår inte hur jag orkat genom allt. Men som sagt, mycket kan hända på ett år. Sov fantastiskt gott.


owlways by your side

Sitter påklädd och avnjuter den bästa havregrynsgröten jag ätit någonsin med några frysta hallon. Äter även med världens finaste sked, med en giraff och allt. Skriver även det sista på min svenska. Trodde den skulle in ikväll, men insåg att den skulle in klockan tolv på förmiddagen. Bajs. Men har ändå ytterst lite kvar, så det lär väl lösa sig i slutändan. Blir nog ingen A inlämning, men kom igen det förväntar jag mig inte heller då det handlar om min språkhistoria. Dunno a shit 'bout it. Hade världens bästa helg då Pontus kom hem och även Athina var hem hit. Så jävla lycklig.
 
Bussen kommer på en timme drygt så bör nog börja. Skriver väl senare igen då. Bloggningen börjar komma igång igen. Har massor jag vill skriva om så detta blir grymt. Ha en fantastisk måndag, om det nu går.. Tusen kramar och alt vad man nu kan komma på att avsluta med.