lät du henne komma närmre? var hon vackrare än mig?

Halloj, söndagsångesten hugger som en kniv i bröstet. Har gjort bort några viktiga skoluppgifter men känns som att det är en massa kvar, typical naturare. Måste välja min framtid nu, har till fredag på mig.. Ångest! Men är ändå gode säker på just vad jag vill läsa för tillfället. Eller vill och vill vet jag inte, men måste. Helgen har faktiskt varit helt underbar. Har till och med hunnit träffa Pontus, det trodde jag inte att jag skulle hinna, but I did. Nästa helg väntar ett läger på Storstrand för unga ledare. Var slut logiplatser så får sova hemma, men jag överlever.
Varför känns mitt liv som en ständig dröm. Jag väntar på att vakna upp och inse att det bara är en dröm. Men det är inte så, detta är min vardag nu. Högstadiet var ett helt annat liv, men det känns som att det är min verklighet fortfarande. Ja, det var lite oplanerat att komma in på det, därav osammanhanget mellan ordena. Men nu sitter jag har med en tekopp i handen och inväntar morgondagen. Måndagar är inte de bästa dagarna, men de duger för mig.
Nu vill jag bara gråta och skrika, utan att någon ser eller hör. Vill bara må bättre, sådär fritt glad. Ingenting som oroar en utan bara ren och fin glädje. Ungefär som man mådde när man var mindre, man kunde vara hur man ville och man sket totalt i vad samhället sa om en. Idag, pfft, kan inte ens gå utanför dörren utan att oroa mig för att någon ska döma mig. Att ens skriva på bloggen ger mig ångest. Jag vet att folk hatar och håller på, man kan inte vara älskad av alla. Alla hatare och ickehatare, megakram till er och god natt.


du är skälet till att jag stiger upp varje morgon.

Fixar det allra sista på min novellanalys och andas. Spenderade nio timmar på skolan idag, varav tre och en halv var frivilliga. Stannade kvar efter skolan och kämpade med kemin, äntligen börjar jag fatta vad allt handlar om. Jag har ganska svårt att lära mig, alltså att få ihop allting. Jag kan sitta i timmar och göra uppgifter men aldrig förstå sammanhanget mellan dem. Idag så föll några pusselbitar på plats och jag lovar er att om man sitter i tre hela timmar utan uppehåll så kan man få i sig en hel del kunskap. Trodde helt ärligt att det var kört och att jag aldrig skulle lära mig, men om man verkligen vill så fungerar det. Jag kom hem strax före sex. Helt slut, hungrig och allmänt less. Men då kom jag på att jag måste fixa till min novellanalys så har suttit någon timme med den nu och fixat till den och lagt till för att få lite bättre kvalité på mitt arbete.
Jag har aldrig tidigare i mitt liv lagt ned så mycket tid på skolarbetet som jag gör nu och jag säger er det, att det är det helt klart värt. Varje minut spelar otroligt stor roll känner jag. Jag har jättemycket som jag måste ta igen, men man kan inte göra allt på samma gång, det är bättre att dela upp det och bocka av del för del, precis som jag gör just nu. Har bockat av tre hela saker idag och det känns otroligt bra. Ser ni min positivitet? Helt sjukt. Novellanalysen skickas in vilken minut som helst och man kommer otåligt vänta på betyg på den.
Resterande del av kvällen spenderas nog hos Pontus, kan inte bli mycket bättre.


det kommer en tid för dom som mig.

Kände för en så kallad förändring. Så bad mamma klippa mig. Lite kort, eller vad säger ni? Aja, gjort äro gjort så får dras med detta och tack mamma. Skolan var helt okej idag faktiskt. Har haft tre hela lektioner med laborationer och huva så roligt det är jämfört med vanliga lektioner. Skulle behöva ha så varje tisdag för att orka genom dom. Imorgon väntar skolsköterskan med hälsokontroll. Känner mig inte taggad direkt. Men får sträcka extra på mig så jag blir någon millimeter längre. Det som står där, det gäller. Hoppas ni har det superb.
😇


du och jag är som fisken och vattnet.

Tisdag imorgon, värre dag kan man inte hitta. Ligger så långt efter i allt så har så mycket att ta igen känner jag. Stressen rusar runt i kroppen. Ångest. Lånade en underbar bok idag som har många bra tips för ångest och panikattacker. Har redan börjar med vissa punkter, nu ska jag komma tillbaka igen. Får kombinera det med skolan och det blir perfa. Så taggad. Nä nu ska jag låta "About time" lugna ned mig och sedan slumra in igen.


vill du ha en idiot lägg din hand i min.

Kan verkligen inte sova, min näsa är täppt och febern stiger. Mår motsatsen till bra. Men psykiskt så mår jag faktiskt väldigt bra. Visst skolan är jobbig, men det är även ett sätt att komma bort från allt helvete som pågår i ens liv. Det är en frihet att komma till skolan tycker jag, även om den får mig att må dåligt ibland. Men jag menar vem ligger inte hellre hemma och vilar än att gå till skolan? Men efter ett tag blir det så tråkigt och man vill tillbaka. Orkar egentligen inte blogga. Låter så depp. Haha. Sov gott ♥


Beauty in all he is.

Tar en paus mitt i allt pluggande. Känns faktiskt ganska bra. Var in på lärstudion efter skolan för att få hjälp med lite kemi och pepp. Sen jag kom hem så har jag enbart ätit och pluggat. Vilken skitdag det varit, herregud. Men vet ni vad? Ska ta mig genom detta och prestera bättre i skolan nu. Vill inte ha fler dåliga resultat, det är för jobbigt. Har som sagt pluggat nu och bara av dessa timmar så har jag kopplat ihop en massa och rett ut tjorvar som ständigt irriterat mig. Haha.
Det är faktiskt ganska kul att plugga har jag insett. Har aldrig känt så förut, men nu är jag så motiverad så då går det som en dans. Underbart. Nu ska jag lägga bort mig allt och vila för resten av kvällen. Kanske se nån film och bara mysa. Vi får väl se. Ha det superb!
💋


but dare you do it to my face?

Idag har jag känt mig lycklig som omväxling, det känns så jäkla bra. Ni får lov att ta mina deprimerande inlägg då och då, för jag bloggar oftast om jag mår dåligt.. Ganska hemskt egentligen.. Men jag är så sjukt tacksam för mina fina vänner, jag är så lyckligt lottad egentligen även om jag inte alltid märker det själv. Men ni ska veta hur uppskattade ni är, kärlek till er.
I morse gick jag ut på en morgon promenad för att rensa tankarna och för att handla gott, köpte med mig mango, vaniljkvarg och celsius som jag mumsade i mig under dagen. Så otroligt gott. Ibland får man unna sig sådant, är ju inte speciellt onyttigt heller så de är ju bra. Imorgon verkar det bli en tripp in till stan och sedan beger mig till Pontus, saknar han en hel del.. På söndag får vi till farmor och firar "jul" igen. Sen måndag får jag träffa bästa Babbel igen, Åh så underbart! Jag har det bra alltså, Åh.
Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och försöka somna så jag orkar upp imorgon. Ha det bäst och sov gott. ❤


känslan att vara helt tom blir allt mer vanlig.

Jag vet inte riktigt varför jag bloggar överhuvudtaget.. Jag har svimmat ett par gånger de senaste timmarna. Jag kan verkligen inte somna. Idag kom bästa Backman hit och vi pratade och hade allmänt kul hela eftermiddagen. När han for kände jag mig tom. Alltså jag kände i princip ingenting. Men sen kom ångesten, nu har den plågat mig nog många timmar och jag orkar inte. Ligger typ i panik och försöker somna. Suck. Jag skulle behöva en vecka utan mig själv, bara komma bort från all ångest och alla dåliga tankar som virvlar i huvudet mitt. Förhoppningsvis får jag träffa fina Pontus imorgon så jag kan känna mig lugn igen.. Men klockan åtta imorgon väntar en morgon promenad för att starta dagen på ett bra sätt.
Just nu vill jag bara somna med någon, bara mysa tills man somnar. Inget sex, inget märkvärdigt, bara mys och sen vakna upp, glad, bekymmersfri och allmänt lycklig. Underbart. Visste ni att när man myser så dödar det depression, lättar ångest och ökar ens immunförsvar. Inget dåligt i det alls. Nu ska jag sluta med detta och försöka få lite sömn i alla fall.
Kram på er alla 💋