it tells me I'm a freak.

Tre bilder från nyår 2012-2013. Då mådde jag bra. Då var jag lycklig. Idag mår jag bra. Idag är jag lycklig, men på ett helt annat sätt. Imorgon beger jag, och många andra ungdomar oss till Älvsbyn för Livskraft Polar. Woah! Har taggat i tre år och nu ska jag delta samtidigt som jag ska vara smågruppsledare också?!?!? Spännande. Ångestfyllt men roligt. Har en oinlämnad svenskauppgift men då jag varit så stressad så har jag skjutit upp den vilket är jätteskönt. Jag har egentligen ingenting alls att blogga om och mitt liv är nog så ointressant som det kan bli men en uppdatering då och då får duga.
 
Var på stan idag och shoppade upp mina julpengar på julklappar till mig själv och jag är sjukt nöjd. Behövde lite nytt och även en nyårsklänning, vilket jag hittade. Så glad. Dock så speglar mitt rum just nu min hjärna. Kaos. Bör ta tag i det då jag far kring niotiden imorgon. Massa kramar och hoppas eran jul var fantastisk!


dom jävlarna ska skjutas

SÅ PEPP!


Måndagsbarn

Jag har alltid älskat måndagar. Fick reda på att jag är född på en måndag samt att min födelsedag är idag på en måndag. Inte undra på att de dagarna ligger mig varmt om hjärtat. Blir borta många timmar imorgon då jag har kuratorbesök på morgonen och kyrkans unga på kvällen. Sen så får jag heller inte missa Paradise. Shit vilken bra födelsedag ändå. Har skrivit lite på min svenska då jag inte kan sova, precis som alla andra måndagar, även myst lite med min katt, som jag ej tål. I helgen har jag gjort mycket saker. Hade ledarutbildning i lördags och igår, söndag, firade jag min födelsedag i förtid samt pratade i kyrkan. 
 
Om ett år nu är jag 18. Om fyra månader och lite till far jag till Gran Canaria. Om sex månader går jag ut tvåan. Heja mig. Nu kör vi slutspurten innan jullovet. YOU GO!


Ett tre nio trettio fem sju.... Två?

 
Tre skitbilder men fyllda med minnen. Har ingenting specifikt att skriva endast, "hej jag lever fast ändå inte". Jag var hemma från skolan igår då min kropp lade av. Jag missade ett fysikprov - helvete - men även tacokvällen på kyrkans unga. Livet älskar att spåra ur uppenbarligen. Jag hänger helst inte på men vad fan ska jag göra? Genrep onsdag och konsert fredag. 1 2 3 GO