NA2A here we go

Hmm.. Känns bra. Men ändå inte alls. Ångest.


i'm addicted to you.

Regnbågsfärgade maränger är nu i ugnen. Var extremt svårt att få till färgerna men efter ett tag så blev de helt okej ändå. Nu sitter Lovisa och kastar ihop ingredienser till en kladdkaka också. Att en ens väger under sextio kilo är ju ett mirakel som jag äter hahaha. På ett tag kommer Pontus också och joinar oss. Har inget speciellt att säga hah. Men hoppas ni har det superduperbra!!


battleblock theater med syster

Nu blir det nörd med bästa syster då vi är ensamma hemma. Spela hela natten jao. Vi har även laddat upp med massa gott också. Tjockislivet vejt ni. Spenderade gårdagen med bästa Sanaz. Alla bör ha en vän som henne. Då åt vi munkar och myste på. Skrattade, grät och hade djupa konversationer. Tack för det. Nu ska jag sluta skriva och börja spela. Hoppas ni har det jättebra!! Njut av det sista inför skolan!!! Vila är det bästa. Kram!


Tell me something i don't know.

Hade finaste på besök i början av veckan. Har saknat henne extremt mycket även om vi ses allt oftare. Om en knapp månad drar jag ned till Stockholm för att springa tjejmilen och umgås med finaste Athina såklart. Blir en tripp till Gröna Lund då också. Om jag kan gå så att säga. Hon är guld värd, okej?!