där är du fast i lögnen medans jag svävar ovan molnen.

Dip dye blonde brunette
Vanessa Hudgens. En av världens vackraste människor. Jag tror på allvar att jag fortfarande är fast i en dröm. Far jag verkligen till Barcelona imorgon? Är det verkligen sant?! Kan verkligen inte inse det själv. Kan inte sova för den delen heller. Spenderade hela dagen åt att sälja fika på en loppis min familj anordnat. Fick ihop mig en bra slant, perfekt till resan. Efter loppisen for jag till Sanaz, som mådde skitdåligt, och hjälpte henne att packa sin resväska. Such a good friend. Nä men det är vad hon är däremot.
 
Ångesten spritter i kroppen. Lämnar min familj och mitt hjärta i en hel vecka, vi lär väl se om jag orkar. Har som inget val, men vill som stanna hemma egentligen. Det enda sköna att lämna hemma är allt skolarbete. Fyfan. Skolan tar död på en. Har fått pissdåligt på allt det senaste vi gjort, men så kan det gå. Har i alla fall mått mycket bättre nu en period och jag hoppas att det håller i sig, länge.
 
Vill inte sova, men sängen lockar då en hemskt tidig morgon väntar. Hoppas ni har det underbart, det ska jag definitivt ha det!! Tusentals kramar till er alla. ♥
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?