Jag vill kunna stå på egna ben.

Ja, visst. Jag kanske är svag eller nojig, men jag saknar att kunna gå som vanligt, kunna springa tills man föll ihop av trötthet. Att ens kunna gå upp för trappan utan att hålla på att falla. Kommer jag någonsin kunna springa igen, eller ens träna fullt ut? Det är en svår fråga. Kommer jag våga ta sprutan? Och utsätta mig för min största rädsla och hoppas att det hjälper? Det är så många val jag står inför just nu. Jag hatar det.


Update.

Så skönt med fredag imorgon. Idag har jag hoppat på kryckor hela dagen, det rekommenderar jag inte alls. Det var så sjukt jobbigt att springa upp och ned i trapporna i skolan.. Ni anar inte hur ömma mina händer och mina armar är.. Det är hemskt, men jag har inte mycket val. Min höft är kaos. Jag är kaos. På lördag är det fjällvandring. På söndag är det provsjungning till Arctic Light. Allt på en gång.
Men jag har sådan tur som får chansen att möta alla dessa underbara människorna, och chansen att prova på sådant jag drömt om. Jag har det faktiskt riktigt bra, och skolan är faktiskt ganska bra. Har fått så himla många fina vänner och ovänner, haha. Nä nu ska jag fortsätta se Idol, hoppas ni alla har det superduperbra!  ♥


Can't you see the real me?

Jag kan avslöja att ja, stegen ramlade över mig.
Här har ni lite bilder från min och Lovisas lilla inspelning. Jag lyckades inte med någonting.. Men jag vill bara säga god natt och hoppas ni alla sover gott och har en underbar vecka!♥


I just closed my eyes and swung.

Är så trött. Ett test väntar nu, om blommor och annat ointressant. Känner mig inte förberedd, men så svårt kan det väl inte vara. Hoppas jag i alla fall. Åh så jobbigt att vara på skolan, tur man har en underbar klass som är helt galna... Det kan inte bli mycket bättre. Har kort dag och imorgon är det klassens dag så det innebär inga lektioner och kul med klassen. Blir skönt att sluta tidigt också. Vid två är man väl hemma I think. Nä jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men måste ju blogga. Hoppas ni alla har en bra måndag. Men måndagar är aldrig roliga... Baii!


AutumnOnly God can judge us.Stressigt.

Efter skolan drog jag in till stan och köpte stift till min penna och en vinröd tröja. Kom hem, åt middag och har pluggat en hel del. Är så stressad så jag vet inte vad jag ska göra. Skolan blir bara stressigare och stressigare. Men jag tror att det kommer bli bättre sen, jag har ju bara gått en månad snart. Tillsammans ska vi klara detta, haha! Bara att jobba stenhårt. Men kommer att tjäna på det i slutändan.
Hoppas ni alla har det bättre än va jag har det, haha.


Sep. 09, 2013

Jag älskar min tönt. Igår for vi in till stan, käkade lunch, köpte Adelina en present och sen myste hemma hos moi. Det var mer än underbart ska ni veta. Mitt liv är ganska bra ibland. Men det har ju sina upp- och nedgångar såklart. Imorgon är det skola. Vi har gjort om schemat, så vi slutar mycket tidigare än vi gjorde innan. Det är ju underbart!
Börjar veckan med matte tror jag, herregud så trevligt, eller vad säger ni?! Jag klagar dock inte, det är ganska kul ändå. Har inte ens söndagsångest, känns ju hur bra som helst. Men veckan kommer säkert gå segt, och dagarna långsamma. Tro mig, det är så det är i mitt liv. Sjukt jobbigt... Men jag hoppas ni har det jättebra!


Three little birds sat on my window.

Fredag imorgon. Skönt nå så hemskt, kan dock inte spanskan, bra jobbat Sofia. Men det löser sig nog, tror jag börjar fatta lite i alla fall. Så det känns väldigt bra! Dagarna går så himla fort känner jag, men det är inte så konstigt när man har en helt underbar klass. Jag ångrar inte en minut av skolan än. Visst, det är mycket plugg. Men det får man räkna med. Nä nu vill jag ha helg, det sitter inte fel.
Har ju kort dag imorgon, så det är ju perfekt start på helgen. Idag efter skolan gick jag på stan, köpte mig en höst- och vårjacka som jag velat ha så länge. Kostade mig bara 250 kronor, det skadade mig inte så mycket. Men nu måste jag sova så jag orkar upp. Sov gott mina vänner!


Onsdag.

Onsdag. Den fjärde i nionde. Två månader med världens bästa Anton. Livet kan inte bli mycket bättre. Flyttade in i huset igen, under natten kommer min älskade stuga stå tom. Men sen flyttar en främmande man in där. Pappa känner han dock, bra att man kan hjälpa till i alla fall. Hann inte fara på kyrkans unga. Eftersom jag fick reda på att han skulle flytta in imorgon precis innan jag skulle fara så vart det kaos. Men stugan är tom. En hel sopsäck fylldes med skit och skräp. Jag har gjort det lite hemtrevligt i mitt rum. Känns så bra! Det är faktiskt ganska fint nu! En jobbig sak är bara att jag sover vid taket. Kan inte ens sitta upprätt i sängen, men inte gör det nå.
Skolan idag var underbar, kort dag och jag fick träffa mina friendos. Jag är galet trött men kan inte sova. Ska väl slå på nån film nu när jag har internet hela tiden, jippi! Kommer absolut bli mer uppdatering nu! Hoppas att ni alla har det underbart och mår superbra!


+

 


Girl put your records on.

Var borta i princip hela dagen igår. Drog in till stan vid 11 tiden eftersom det var Jesusmanifestationen. Det var så mysigt. Stod och grät på torget för att det var ett så starkt drama. Jag stötte på mina underbara vänner, David och Linnea. Dom är med i ett lovsångsteam som for från en annan stad till våran lilla stad. Dom drog och åt så jag följde med. Satt då och pratade med David, usch va jag har saknat han. Åt en underbar räksallad. Sen på kvällen for jag vidare till lovsångskvällen. Det var så underbart, vart så berörd som alltid.
Avslutade dagen med middag vid 11 tiden, hann inte äta under dagen. Idag så blir det att fara till Anton och ta hand om han som är sjuk. Ska iväg och köpa godis också så jag får bortgjort min onyttiga dag. Sen så behöver jag godis känner jag, hahaha. Mår inte alls bra själv, men det är inte så farligt. Jag överlever även detta ska ni se! Ni får ha en underbar söndag. Imorgon är det jobb/skola igen. Taggade?!