If you get hurt, I'll take your pain ♥

Älskade syster. Nä nu snart kommer Anton hit och då väntas mys. Så nu sitter jag och pratar med farmor, mamma och pappa. Intressant värre. Har varit och ätit kebabrulle, usch så mätt jag vart. Inte okej. Måste börja äta nyttigt snart.. Nu tar mitt batteri snart slut så vi får höras sen, hoppas ni har det jättebra!!


Do you even know who you are?

Nä vet ni vad, halva lovet har gått nu. Snart är det skola igen och jag är så trött så jag vet inte vad, men imorgon ska jag äntligen träffa Anton igen.. Det var för längesen sist, men nu så. Nu ligger jag här i sängen, har suttit i några timmar framför vårat Xbox och gta. Att ett spel kan vara så roligt? Har hunnit köra ett triathlon, spelat tennis och golf, kört fyrhjuling och såklart gjort en hel del annat. I helgen far jag iväg med min familj till Umeå och där väntar shopping och släkt, kommer bli en underbar helg. Kommer hem på söndagen och då blir det väl bara att lägga sig så man orkar skolan igen. Fast nu är det inte länge kvar till julafton, och min födelsedag. Så härligt!!
Nu ska jag sluta pladdra på och få mig lite sömn. Sov gott alla fina där ute. Ni är älskade och värdefulla!! Kärlek till er, kram!


Ett ord, heligt!

Den här helgen kan bara förklaras med ett ord, helig. Alltså jag har varit med om så stora saker jag inte ens trodde kunde hända, det var så obehagligt fast härligt på samma stund. Jag är härligt frälst helt enkelt. Alla som inte var där missade någonting helt underbart. Det var bara fint. Jag är som en ny människa, glad, hel och jag vet inte... Jag mår bara så himla bra just nu. Livet är en gåva vi måste ta vara på... Åh jag är så lycklig!


Bästa NA1A ♥

Utan dessa människor skulle mina dagar vara mörka. Jag har sådan tur som har så fin klass och så fina vänner. Just nu är jag ganska lycklig. Imorgon far jag iväg till Oktoberfäst i Skellefteå, inte ölfesten i Tyskland utan fästen i Skellefteå, för dig som vill fästa med Jesus. Kommer bli så roligt. Sen är det lov, vet ni hur skönt det är?! Hoppas ni mår lika bra som mig just nu!


It's amazing what you can hide just by putting on a smile.

Skriver imorgon istället. God natt!


I just wish you understood my pain.

Kyrkans unga var underbart! Som ni ser så ska jag föreställa någon "trasig" docka som blivit ihopsydd om och om igen. Känns lite som att det speglar min insida, min själ helt enkelt. Hur jag hela tiden bryts ned men reser mig igen och syr igen mina sår. Poetiskt och sant. Nä nu ska jag ta och sova, hoppas ni har det jättebra, ni är så fina allihopa.


Skolarbete hela dagarna.

Har jobbat klart med min engelskaredovisning. Känns så bra! I can do this. Ikväll är det kyrkans unga med halloweentema. Har lite planer inför det, kommer bli grymt! Även en stund utan skolarbete..


Vilken underbar frukost.Straight into my heart he stole it.

I natt kommer jag definitivt sova som en prinsessa. Är det inte fint? Jag är så nöjd. Är lite ojämnt och så, men det fixar jag, haha. Nämen det är så mysigt och ni anar inte hur länge jag velat göra detta. Som ni ser så sover jag ved taket. Det är väl både mysigt och obehagligt. Men jag gillar det ändå. Under sängen har jag då min garderob. Det enda negativa är att jag är för lång så jag kan inte stå upprätt i den längre, men det blir säkert bra ändå!
Hoppas ni alla har det jättebra! Kärlek ♥


They don't know about us.


Sitter hemma hos Anton, vi har nyss ätit frukost och nu sitter vi här och pratar med hans föräldrar. Igår var det övning till våran konsert vi ska ha vid jul. När jag kommer hem blir det att fixa om lite i rummet och plugga matte och fysik. Jippie! Knappt två månader till min födelsedag, då blir jag också sexton år! Nä nu ska jag vara social! Ha det bäst mina vänner!


Idag är jag riktigt jävla glad.

Skolan är slut. Jag ligger efter en hel del. Inlämningar ogjorda och sidor som är oskrivna. Men vet ni vad? Det finns viktigare saker än så. Jag mår faktiskt riktigt bra idag. Har lite huvudvärk, men herregud så himla bra jag mår! Jag har så himla fina vänner. Mina klasshomies, alltså ord kan inte beskriva hur sjukt härliga dom är! Nä jag har det verkligen bra. Idag innan och efter KU så måste jag göra engelska, spanska, matematik, svenska och fysik. Ligger en hel del efter, var bara hemma två dagar ska ni veta. Men detta kommer att lösa sig!
Nä nu ska jag ta tag i någonting så jag får i alla fall en uppgift gjord. Ha det bäst allihopa!


Sleep tight.

Tumblr picture on VisualizeUs
Sov gott mina vänner. Skola imorgon, äntligen! Hoppas ni alla har det bra, kärlek till er alla. Kommer någon längre update senare eftersom jag inte orkar nu och har heller inte orkat. Men imorgon kanske. Vi får väl se. Att vara hemma gör en verkligen deprimerad. Behöver mig några härliga skratt med mina klasshomies. Sov sött mina vänner! Förresten va tycker ni om min nya design? Deprimerande? Det tycker då jag. Men that's who I am. Så ha det bäst!