-

0.365x365_large
Om man skulle ta och dra sig till skolan nu då och ha lite körövning. Idag fyller min fina mamma år, 25, eller hur var det nu? Nä men ikväll är det också must-rep. Sista innan konserterna imorgon... Är supertaggad. Det kommer bli så roligt! Ha det bäst ♥.


Det är sommar och sol!

Ojojoj så lite jag bloggar. Jag ska verkligen komma igång med detta igen. Men nu måste jag sova så jag gör väl ett inlägg eller två imorgon. Dock så har jag ingen mobiltelefon, men den får jag imorgon kväll, så det ordnar sig. Men hoppas ni har det underbart och att solen lyser över er!


Tell me now you know.

Har pluggat hela kvällen med en fiin person. Blev väl ganska mycket prat, men SO uppsatsen är klar och jag har börjat smått med mina labbrapporter, men nu måste jag sova eftersom det är nationella imorgon. DET SISTA! Inse, mitt SISTA nationella för i år! Nu är alla bortgjorda, vissa har gått bra och vissa dåligt, men så är det ju.
God natt mina fina vänner! ♥


Min examensklänning.

picasion.com
Enkel, men så himla fin. Har alltid velat ha en sådan klänning och nu hittade jag en till bra pris. Det finaste enligt mig är ryggen, älskar "öppnen" rygg. Nä, jag längtar inte till examen precis. Men det är slutet på något underbart och början på ett nytt kapitel. Gymnasiet kommer bli awesome tror


Just close your eyes.

Large
Snart är det sommar...♥


Here comes the rain again.

Jag har världens finaste vänner! Ni är best! Tack för gårdagen! Mitt liv är underbart just nu!