We built this city on rock n' roll.


Igår var en underbar dag, vi åt och åt nästan hela dagen, eller jag i alla fall. Men idag har jag tänkt träna bort all mat och allt godis jag åt igår. Måste komma igång med träningen på allvar! Ska träna stenhårt några gånger i veckan och äta bättre. Kommer inte gå, men ska försöka i alla fall!
Ha det bäst mina vänner, nu ska jag bränna fett!


Roligt att vara sjuk!

Första gången på vääldigt många år som jag har lyckats få magsjuka. Jättemysigt alltså! Har varit vaken sen 4 i morse, men har somnat då och då. Det har varit väldigt skönt, men magsjuka kan dö. Dock mår jag mycket, mycket bättre. Men nog lyckas man ändå bli sjuk.
Idag har man bara druckit cola, längtar tills man får äta igen...men nu ska jag fortsätta se film, som jag har gjort hela dagen. Ha det bäst! 


Kåbdaliis +

Hej hej allihopa! Idag ska man dra sig iväg till Kåbdalis. Kommer bli så himla roligt hoppas jag. Ska strax fara iväg till kyrkan sen beger vi oss till Kåbban. Ha en underbar dag!


Dagens klädsel.

 
| Topp - H&M | Bandeau - Gina Tricot | Maxikjol - Gina Tricot |
 
Köpte mig ett nytt linne och en maxikjol som jag tänkte inviga idag, det är så himla behagligt att ha på sig, även om det är kallt ute. Men jag hade inte tänkt vara ute idag dock. Fredagen var ett helvete kan jag säga er, den dagen skulle gärna kunna försvinna från historien.... men livet har ju sina bra och dåliga sidor.
Ha det bääst!


Mycket i skolan alltså.

 


Happy 2:nd birthday, Bieber ♥

Eftersom hans födelsedag var "the worst bday ever" så hoppas vi alla på att denna dagen blir bättre. ♥


Write it down, every second is a love song. Traffic building up walking through the cold.

Jag svimmar typ. Han är så otroligt bra... Herregud! ♥