+Vi gör saker som man inte får. Tillsammans kan vi gå mot rött.

Kommer sakna allt detta. 3 veckor har gått så fort. Ni är bäst! ♥
 


Migrän. Mensvärk. Stress. Skratt.

 
 
 
Dom tre orden sammanfattar min dag. Vaknade tidigt av ett migränanfall. Tog mig två ipren, la mig och somnade om och hoppades på det bästa. Vaknade två timmar senare, migränen var värre och såklart så hade man mensvärk också. Tur man har en sån fin mamma som blandade magi i ett glas. Jag sammanfattar det i ett ord. Treo. Smakar förjävligt, men det gör susen. For iväg till jobbet, väntade in mina kompanjoner och så drog vi iväg på första spelningen för dagen. Den andra ställde vi in så vi övade in lite nya låtar, så less dom flesta vi har.
Sen var det lunch, mums. Dock så gjorde vi bort oss, jag och Pontus. Vi drog till fel ställe så vi blev försenade till våran spelning, men den slutade bra när jag klämde in "Trygga räkan" (eller Tryggare kan ingen vara på ren svenska) och en massa söta tanter sjöng med. Sen fikade vi där för våran sista spelning blev inställd pga. regnet. Som sagt. Jag har både stressat och skrattat. Jag älskar mina kompanjoner på jobbet. Det är underbart! Men nu ska jag lägga mig och sova, det behöver jag verkligen!
God natt alla fina, och glad midsommar!
 
 


Just close your eyes.

Ännu en dag med jobb. Igår var det helt underbart, på ett ställe fick vi en chipspåse var och på nästa ställe fika och en chokladask var. Människor är verkligen underbara! Jag älskar att se folk le. Det var helt underbart! Kunde inte tacka nog. Nä nu ska jag äta mig lite frukost så vi höres!
 


Yeah, she's new and she's beautiful. But she is not me.

For ju till Anton där jag inte var så länge eftersom det blev middag. Vem vill missa det liksom?! Men efter det har jag sovit och städat lite så nu är det fiint! Jag har haft en riktigt bra dag, dock så kunde den ha slutat bättre, men det ordnar sig. Börjar senare imorgon, fast slutar en timme senare också, men det blir nog bra. Mitt jobb är inte så farligt ändå, vi har haft det så himla roligt idag! Det är helt sjukt. Vi har haft 4 spelningar fast det är så många som vi har kvar att spela, men det blir nog bra.
Första spelningen imorgon är på mammas jobb, det blir mycket trevligt. Jag har ju varit där och spelat förr, och nu återvänder jag med två vänner och då ska vi ha det så roligt. Dock så är ju våran gitarrist borta, men vi klarar hejna! Nä om man skulle ta och lägga sig nu.
Love ♥
 


Jag älskar min grupp på somamrjobbet. F.E.P.S. Flummers äger! Jag har haft en underbar dag. Även om det regnat å allt. Kunde inte ha fått bättre folk i min grupp. Kommer verkligen inte glömma allt vi gjort, haha. Ingen har nog så roligt som vi! Så det så! Men nu ska jag dra mig iväg till Anton och se hur han har det. Vi för höras senare alla fina människor!


Säg det till alla, jag är på väg!

Har spenderat dagen med min fina vän, du anar inte hur underbart fin du är! Utan dig hade jag inte kommit någon vart med allt jag gör. Tack för allt! Har även hunnit laga hennes cykel med pappa. Vad gör man inte för sina vänner? Nä nu på kvällen har jag till och med ätit banan med choklad och lite glass till det. Underbar kväll med min fina familj. Jag har det verkligen bra ändå. Imorgon kommer min fina hem. 8 dagar har han varit borta, menmen, jag är ju inte avis... Nej nej!
Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, eller om någon ens kollar min blogg, men det hoppas man väl! Haha. Men jag hoppas ni har det underbart! Imorgon jobbar jag igen, blir trevligt. Uppdaterar väl någon gång. Ha det bäst!


Underbara sol!

Nej, det vita är ingen rand, utan ljusfel i kameran!
Idag är vädret mer än underbart! Har suttit ute hela förmiddagen och snart ska man bege sig till Sanaz för lite prat och mys! Har invigt min nya lysande, gröna bikini. Kostade mig 158:- på Cubus, jag är så nöjd! Har även köpt mig en ny tröja och en klänning, herregud jag har shoppat, händer väldigt sällan! Men sommarjobbet är helt okej, är omringad med underbara människor, dock så har vi inte gjort så mycket, men nu ska vi ut och spela i stan! Mys nanting!
Men ha det bäst! ♥
 


+

Ibland är det fint att vara glad på riktigt, hur jobbigt man än har det. Det är alla roliga minnen man kommer att minnas. Jag måste verkligen sova, men jag finner inte det riktigt intressant just nu, ska väl lägga mig i sängen och se en riktigt hemsk gråtfilm, det är vad jag behöver just nu. Min design är bajs och jag bryr mig inte, men jag får väl ordna det nån gång när jag orkar. Nä gud så deprimerande detta blev, haha... God natt på er alla underbara människor, ni är otroligt mycket värda var och en! ♥
 
 


Helt slut i hjärnan.

you
Jag orkar inte blogga, för mycket händer i mitt liv. Jag orkar verkligen inte med allting, det tar över allt det goda jag har. Jag är hemsk. Jag borde inte vara här. Jag borde inte vara lycklig. Over-thinking again.
.......


SOMMARJOBB ~

Tjoo bruuschan! Steg upp 5 i morse och det innebär att jag har sovit 5 timmar i natt, hur ska jag orka med att jobba? Fast så hektiskt kan det ju inte vara, haha. Men nu ska jag snart bege mig och jag är så himla nervös, helt sjukt! Men hoppas man känner nån så det blir bättre, men ha det bäst, uppdaterar senare!


You're an angel.

Imorgon börjar jag sommarjobba. Helt sjukt! Blir asroligt, ska ju jobba med musik så det kan inte bli bättre. Jag får betalt för att ha roligt i princip. Men det blir en tidig kväll så jag hinner med allt innan jag börjar. Så roligt!! Helgen har då spenderats med underbara människor och allt. Dock jobbigt att en viss person idag stack till Göteborg i en hel vecka.. Men men inget jag kan göra åt, haha! Men ha det bäst allihopa, nu ska jag lägga mig och sova.
Kärlek till er alla ♥