Varm choklad och tända ljus.

I natt sover bästa över igen, kan inte fatta att hon flyttar ned till Stockholm... Kommer sakna henne nå så sjukt. Men då kan jag ju ofta fara ner till hon och bo där. Då blir det mycket Gröna Lund och mycket shopping! Just nu ligger hon nere i källaren i soffan och sover. Och jag sitter i stugan och bloggar. Snäll vän hära! Nej, men jag ska bädda ut bäddsoffan och sen väcka hon så hon kan lägga sig direkt. Lite måste man väl tänka till.
Igår var bästa Anton här, vi myste och sprang runt på kvarteret, haha. Han kommer nog hit imorgon igen. Har ju fullt upp, haha. Nä, men känns som att sommarlovet ändå inte varit så dåligt ändå. Har ju umgåtts med en massa härliga människor och gjort galna saker, som att bada i strömt vatten och skrapa upp knän, höfter och armar. Det var så otroligt roligt! Det var en utmaning, verkligen! Nä nu ska jag ta och bädda och sen väcka hojna. Hoppas ni har det bäst!


Bästa helgen på länge!

Den här helgen har varit så underbar och ska avsluta den med uppträdande i en kyrka här i stan typ. Jag har haft det så himla bra, åkt karuseller, skrattat, lyssnat på bästa Barnen! Herregud så bra dom är! Har umgåtts med underbara människor och bara varit! Men nu ska jag dra iväg med Lovisa och bada, härligt värre! Hoppas ni alla har det superbra och nyktrar till, haha.
Puss ♥


Over and over in my head.


Har spenderat hela gårdagen och natten med denna underbara människan! Vi har varit och lyssnat på Barnen och åkt en massa karuseller. Det har varit hur roligt som helst. Pengarna rinner ur händerna på mig. Köpte mig även en långklänning, den var så fin. Nu har vi just målat naglarna och vi dunkar musik i stugan, underbart värre! Blir att dra ner på festivalen sen igen. Blir trevligt, gick hela dagen igår. Jag älskar karuseller! Haha. Har även pratat med bästa Sanaz som kommer hem om ungefär två veckor, yay! Men nu ska jag va lite social, ha det bäst!


On our way hone.

Hejsan hejsan! Oj va mycket jag bloggade, not. Men nu har vi just börjat bege oss hem från Bellvik. Vi har fiskat, badat, ätit och myst på en hel del. Det har varit helt underbart, vi hann till och med på Junsele djurpark, jag älskar Barnens zoo. Jag var där hur länge som helst och matade getterna. Visst, det är synd om djuren, fast dom har det bättre än på cirkusar till exempel. Jag har fått mig lite färg i alla fall. Vädret har varit helt underbart! Inte en dag med dåligt väder. Kan inte bli bättre. Jag och Lovisa delade rum, mysigt! Jag säger bara, tack gode Gud för solceller så vi hade vatten och el.
Nä nu ska jag nog ta mig en tupplur så det går fortare till Gun-Britt och farfar, där vi ska hälsa på och äta mat. Då får man ju också träffa kusinen, härligt värre! Vi höres!


Jag går bredvid, men halkar efter.

Ny design. Stugan på lördag. Livet leker helt enkelt.
Igår for man iväg på övning inför en sångkväll som jag ska vara med i. Det ska bli så himla roligt att sjunga igen. Det blir väl kring 10 låtar som vi ska framföra i en kyrka på söndag den 28/7. Jag längtar så himla mycket! Men efter övningen så stötte jag på lite folks som jag umgicks med ett tag. Kom mig hem vid 11 tiden på kvällen. Åt min middag och sen var det sängen som gällde. Det var en härlig dag må jag säga.
Och imorgon ska man packa allt det sista inför resan till stugan. Det har jag längtat nå enormt till, har ju inte varit där på jättelänge. Då ska man fiska varje dag och bara mysa på! Kommer nog göra något inlägg från mobilen så ni kommer va uppdaterade! Hoppas ni har det lika underbart som jag!


Vart tog mitt hår vägen?!

[Fotograf - Lovisa]
Har klippt bort 2 hela decimeter av mitt fina hår.. När det äntligen växt ut så klippte jag av det. Men jag måste säga att jag är jättenöjd och det är så himla skönt. Jag vet att många blir sura för att jag klippt av det, men jag bryr mig inte, så himla härligt! Har inte klippt håret på typ 2 år. Allvarligt talat, men nu är jag så lycklig. Ikväll ska jag nog umgås med Anton. Undra om han blir chockad.. Haha.. Nä men nu ska jag ta och hitta på någonting. Juste, jag har även tränat idag. Och handlat lite surdegsbröd, bananer, mango och Celsius. MUMS!
Love ♥ 


If heaven calls you back, just ask if you can stay.

Kom hem från världens bästa Sanaz för ett tag sedan. Kommer sakna hon så himla mycket. Men hoppas du får det bäst. När jag kom hem så bänkade jag mig framför "How I met your mother", det får mig verkligen på andra tankar. Har också pratat lite med bästa Anton. Saknar han... Men nu ska jag nog lägga mig, så jag orkar upp imorgon. Hoppas ni alla har det bäst!