Lördag lördag.

Inledde helgen med att shoppa en ny skjorta. Sen idag köpte jag några ljus, fyra LP skivor, liite godis och en filt. Älskar min nya skjorta och allt jag köpt för det är så mycket finare i stugan nu. Herregud va fint det blev. Lite detaljer gör stora skillnader i alla fall. Lät ju jättebra....men jag tror jag ska ta och hitta på någonting nu. Ida kommer nog snart, yay! Då ska vi se film och mysa på. SANAZ, BLI FRISK!
Ha det suuuperbra!
 
 


+

That's what it feels like..


God natt.

Skola imorgon. Yay!


Så stenhård alltså..

Tumblr_mgznl7fcmf1s01qlmo1_500_large


Inspiration.Lite förändring kanske...

 
Haha....hittade två kort från 2007, himla gulligt alltså. Nä, men det är lite kul att se hur mycket man egentligen förändrats. Och det är kring 6 år mellan bilderna och jag tycks se en hel del förändring. Har ju tappat en hel del "babyfett" som det kallas. Sedan så är jag mer självsäker nu än jag var då. Så är det. Sen så kan ni se en bild från skolan i fredags när jag och Jessica satt mitt i en korridor och tog egopics och en bild jag tog nyss, ser helt borta ut ju..jaja.
Vet att min bloggning är kass, men nu är det så att jag ligger hemma och är sjuk, så har ingen ork eller lust att skriva. Men sen kommer det igång igen. Så de så! Men just nu sitter jag, i mammas och pappas säng, och ser Johnny English Reborn. Bra film alltså! Har som sett film hela dan.
Har hunnit se Salt, 8 Pippi Långstrump avsnitt, båda Nanny Mcphee filmerna och Hungerspelen. Hoppas på skola imorgon, men vi får se. Jag måste bli helt frisk till nästa vecka för då har vi fys- och styrkeprov. Sen ska jag till läkaren också. Kul vecka!!
Men nu ska jag ta och se filmen! Ha det bra!


Here's to the girls like me.

Sitter på skolan och är hungrig. Vi har just nu NO, men snart ska vi ha nå annat trevligt. Kommer inte ihåg vad dock. Men idag ska vi dock på konsert, himla kul alltså. Det är alltid lika bra, hehe. Men vi har must idag, som jag har längtat. Taggar must-konserten i år, det kommer äga! Men det kommer nog inte bli lika roligt som förra året dock. Vi hade också bättre låtar förr. Men det är ju must i alla fall. Just nu ser vi en film om energi, men jobbar om kol så jag kan inte se den. Haha.
Ha det bra!


Godernatt.

Nu ska man lägga sig. Skola imorgon, känns sådär. Kanske inte supertrevligt, men ändå. Får ju träffa lite kuligt folk, haha. Idag har man hälsat på en fin vän och myst där på förmiddagen sen har jag städat i stugan. Det behövdes kan jag säga. Men nu är det så tomt utan julsakerna. Måste skaffa tavlor och en massa kort tror jag. Kan ju bli sjukt fint då. Har ju tomma väggar och så. Ska kika närmare på det. Måste fylla mina väggar, haha. Är ju kung på att blogga, haha. Har ju som sagt lagt upp en ny cover på tuben, älskar verkligen den sången. Sen så gick det ju ganska bra att sjunga också, delvis i alla fall. Men nu måste jag sova. Behöver en hel del sömn måste jag säga. Hoppas ni haft en underbar helg och får en fiin dag imorgon och resten av den kommande veckan.
Ha det superbra nu. Sov gott också!
Kram ♥.


Never say never.Snygga tatueringar.

Har suttit och målat med en tatueringspenna. Blev ju vääldigt snyggt, eller?! Men just nu sitter jag och Lovisa och redigerar ihop en video från kvällen. Lite skratt får man väl räkna med. Dagen har varit bra och har innehållit en hel del skratt. Har även sett "The big year" igen, den är sjukt bra. Har gjort en design till mamma som hon ska tvingas ha nu. Hon har verkligen inget val! Haha. Men det är ju sant! Man gör inte en design i onödan. Har väl inte så mycket mer att säga, men vi får höras senare.
Kram!


Lyxjuice på kvällskvisten!

Möms ♥


Nya skor. Äntligen!

Tjobree! Drog en snabbis till stan idag och köpte ett par skor som jag kollat flera gånger på. Fick äntligen modet till att köpa dem. De är så himla bekväma och lätta att gå i. Det trodde jag inte, men de är ju varma också så de är ju bra skor. Älskar dom verkligen. Idag har jag städat och så, har inte hunnit blogga alls. Men nu så. Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva om, men lite uppdatering är ju bra. Tipsar stooort om skorna, sjukt bra pris och bekväma som as. Men nu ska jag hälsa på mamma som nyss kom hem. Så ni får ha det bra!
Kram!