"I wonder if anyone ever looks at me and thinks: 'WOW, she's beautiful'.."

Blå slinga yää!


22:20

Tänk, idag är det Torsdag, bara några få dagar kvar av lovet. Känns inte speciellt bra. Hade gärna stannat hemma ett tag till. Men blir ju kul å träffa alla igen, det är ju det man längtar efter. Hoppas vi får våra klasskläder snart, vill springa omkring i mjukisbyxor hela dagarna! Juuusteee, SKELLEFTEÅ VANN ELITSERIEN!!! Jag är då nöjd!..
Det är gymnasiet nästa år. Jag kan inte fatta det. Om några månader går jag ut grundskolan och går vidare till gymnasiet, 3 år av en massa plugg. Ska nämligen gå naturvetenskap. Nej, jag är inte smart, men jag är smart nog att välja en bred linje så jag kan bli vad jag vill senare - eftersom jag inte vet vad jag vill bli riktigt.
Oj, det blev visst ett inlägg om skolan. Det trodde jag inte. Tänkte bara skriva hej, men det slutade ju med att allt handlade om skolan, hihi. Men imorgon blir det väl att dansa, kanske plugga lite och bara mysa på. Lovet är ju snart slut mina vänner! Men vi klarar hejna.
Ha det superduperbra! ♥


Sometimes I just want to fly away, like a bird, with you.

Missy Higgins – Scar ....♥


Stenhård träning!

Har dansat med hjälp av "Just dance" i 2 timmar, på ett ungefär, och jag är helt slut. Det fanns ju inte bara dans utan även träningsprogram. Vi körde tre stycken och en hel massa vanlig dans. Nu sitter man här och benen värker och mina fötter är helt mörbultade. Det kändes som riktigt träningspass och jag som inte är så vältränad tog ju detta på största allvar och körde mitt yttersta. Kommer nog tacka mig själv senare.
Nä om man ska ta och duscha nu så man blir ren. Ha det bra!


Jag har shoppat!

H&M, Coop, Ur och Penn, Guldfynd, Glitter, Gamestop. ♥
Tro det eller ej, men de senaste två dagarna har jag shoppat en del. Det är inte likt mig. Har handlat en massa saker och jag ångrar ingenting. Känns så bra att köpa in lite nytt. Har även köpt svarta tights och Just Dance 4! Men nu ska vi spela, ha det super!


Nu drar jag in till stan.

Ha det bra!


Just dance 4

ÅH, detta spelet är så oslagbart roligt. Jag och Lovisa spelade detta i ungefär 1,5 timme. Dock så har vi bara demo-versionen, men känns som att vi borde köpa själva spelet. Det var så himla roligt och bra träning. Man är helt slut efter en låt. Vi övade allra mest på låten ovan. Kan nu hela dansen utantill, haha. Dock så är man ju ingen höjdare på att dansa ;)
Men nu är det strax mat, så ha de bra!


Nu ska jag också lukta gott ♥.

Åh herre gud va gott hejna luktar. Äntligen kan jag också ha axe, det som luktar så himla gott!! Har även införskaffat mig ett svart nagellack och ett par svarta tights. Väldigt färgglatt känner jag. Men nu kommer jag snart hamna på sjukhus. Ska spela ett cheerleadingspel på XBOX'et, kommer bryta alla ben i kroppen och sträcka alla muskler.
Ha det bra alla fina människor!


Snart får man fara hem!

Helluuu! Om ungefär 5 minuter slutar jag, så himla skönt alltså! Vill hem och sova, men det går inte, måste plugga. Har tre prov i veckan, så himla trevligt! Åh, jag är så trött och orkar inte jobba, så ett blogginlägg kan ju alltid lugna ner mig lite. Spanskan utgår så därför blir det kort dag, hallelujah säger jag bara.
Jag har ju jobbat så hårt idag så... ;)
Ha de superbra!!
+


Samernas historia.

602111_333182943469047_2082501852_n_large602111_333182943469047_2082501852_n_large
SÅ KUL MED BILD! Eller nåt...Jessica och Sanaz sitter helt duktiga och jobbar och här sitter man helt lat och bloggar. Jag fick ett jättefint armband av min fina vän Linnéa. Det är så grönt och fint yao! Åh, nä nu ska vi springa iväg och söka samflaggan som vi skrivit ut! Ni får ha det bra!
+


Homeless - Maria Mena

Okej, jag hade lite att göra. Lämna hatkommentarerna nedan. Puss och kram!


Känner mig så uppskattad idag.

ÅH, min dator älskar mig! Erkänn, vi har ett så fint förhållande till varandra!.....