This could be the start of something good.

Så denna är långt ifrån perfekt. Jag är långt ifrån perfekt, men låtens text är helt fantastisk och jag kan starkt relatera till den. En vän till mig bad mig lägga upp den på internet. Som jag sa, den är inte perfekt, inte jag heller. Men vem har sagt hur perfekt ska vara? Vem har sagt hur man ska vara för att passa in och vara så kallad "normal"? Varför är det inte accepterat att vara den man är menad att vara? Varför ska folk hacka på en helt oskyldig människa och göra hen att känna att allt är hens fel? Ni som gör det, vet ni hur det är att lägga sig till ljudet av sina egna tårar. Vet ni hur det är att behöva gå omkring orolig, vara rädd över att någon ska se hur dåligt man mår? Det tror jag, men varför dela med smärtan med alla istället för att söka hjälp så alla kan må bra istället för att sprida hat och trycka ned andra?
Tror ni att man mår bra av att höra att man borde ta livet av sig? Tror ni man mår bra av att höra att man inte duger till någonting alls? Tror ni man mår bra av att folk konstant skriver skit? Tror ni man mår bra av att känna sig ensam även fast man är kring människor? Jag har inte varit med om det värsta som kan hända, men ord gör ont och det har jag bevis på. Ord skadar lika mycket som slag. Det dödar en inombords och till sist så ekar orden i ditt huvud och tar över dig. Man mår sämre än någonsin, man känner att ingen bryr sig. Man går helt in i sig själv och stänger andra utanför, ingen vet om vad man går igenom. Vänskap bryts, förhållanden förstörs.
Jag vet hur det är. Jag har gjort saker jag ångrar, saker jag aldrig skulle önska att någon skulle behöva gå igenom. Jag har mått så psykiskt dåligt. "Men lilla Sofia med det stora leendet tar inte illa upp om jag skriver detta så vi passar på." Skulle inte jag ta illa upp? Uppenbarligen så har jag gjort det, men idag så är jag starkare än någonsin och jag är så himla glad att jag sitter här idag och att jag andas. Jag är så glad att jag lever.
 
Varför skriver jag detta? Jo för jag vill att människor ska inse att dom är inte ensamma. Man måste våga prata med någon om man mår dåligt. Man måste kunna säga ifrån om någon säger någonting negativt till dig. Man måste stå upp för sig själv. Annars faller man för vad som helst, precis som jag gjorde. Men jag har byggt upp mitt självförtroende och jag har människor att prata med. Jag är just nu lyckligare än någonsin och det hade jag inte varit utan mina fina vänner. Jag vill tacka er. Sen så vill jag att ni ska veta att jag ALLTID finns här om någon behöver prata, för jag har själv gått igenom det och jag vet hur dåligt man mår.
 
Ni är alla vackra och perfekta som ni är, låt ingen säga motsatsen.Ebba

Du är fin.

Svar: Du är om någon.
Sofia Jonsson DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?