She's not me and she'll never be.

Ligger här i sängen, äter godis som blev över från biobesöket igår och lyssnar på hög musik. Börjar bli halvt standard nu. Pratar då i alla fall med Pontus och tja samtalet spårar som vanligt... Men kan ni förstå att vi går in i 2014 nu? Det är helt sjukt. Det är fortfarande ingen snö här.. Det är deprimerande ska ni veta. Man bor ju i Nårrland för att äta palt och för att få ha snö. Men nu har vi ingen snö, det är bara fel. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men ha det så bra  💋


Fredag den 27:de december.

Idag är det fredag igen. Veckorna bara susar förbi, det är helt sjukt hur fort det går. Snart är det nyår, snart stormar vi in i 2014. Sen börjar skolan om igen och jag är taggad som as, jag ska klara det, jag ska plugga som bara den. Fuck yeah.Inget kan stoppa mig nu förstår ni, haha. Kommer nog inte känna mig så taggad efter första dagen, men ändå. I vill do it förstår ni. Det känns som att jag inte gör ett sikt på dagarna, fast igår var vi ju i Luleå och shoppade, kom hem med lite saker, haha. Nä men det är så sjukt skönt med lov, det måste ni hålla med om tycker jag.
Men nu ska jag ta och göra mig en nyttig och god frukost, eller nå. Kram.


Acceptance is the key to be truly free.

Juldagen idag. Jag har inte gjort någonting alls. Jag har i princip bara vilat. Imorgon blir det ändring när vi far in till Luleå och får gå på stan. Då får jag besöka min absoluta favoritaffär Monki. Det får man göra väldigt sällan, perfekt nu när det är mellandagsrea. Snart är det nytt år, nya möjligheter. Hoppas 2014 blir så mycket bättre än 2013. Jag vill ha ett år där inget går i min väg, jag vill kunna leva fullt ut liksom. I will make it happen. Ska bli mer fokuserad i skolan och fixa alla mina fel! I will do it.
För nya möjligheter!
Sov gott mina fina vänner! ♥


24:de December

Jag vill tacka så mycket för alla fina presenter jag fått och för att ni finns. Jag älskar er så mycket. Har haft en underbar dag med massor av mat, fika och härligt sällskap. Jag älskar min familj så mycket, åh. Är så tacksam för allt. Ska göra en lista på saker jag ska göra innan jag dör, fick en bok så blir perfa! Nu chillar jag bara i soffan med Lovisa och ser film. Det har verkligen varit en underbar dag. Jag är så sjukt lycklig, finner inga ord.
Kärlek till er ♥


Städning, inspelning och annan derp.

Bilden ovan är så charmig, jag vet. Men sitter instängd i musikrummet, tvingad att spela in till våran julskiva. Kaos är ordet som förklarar min situation. Det låter inte bra, haha. Tur att Lovisa är duktig och har sina egna inspelningar. För mina kommer inte imponera på någon. Självförtroendet är på topp som alltid. Men helt seriöst, I can't do it. Men nu vill jag ha den klar så jag kan andas ut ett tag. Känner mig ganska stressad, känner inte ens någon julstämning alls. Men imorgon smäller det och en del av släkten kommer hit och vi ska mysa och äta såklart. Sen på trettondagen ska vi till farmor och fira igen. Finaste farmor som haft enorm otur. Men nu måste jag fortsätta, kram på er!! ♥


-

Det är jullov. Jag så dåligt fysiskt så vet inte vad jag ska göra. Är gladare än någonsin men min kropp orkar inte med någonting. Så första dagen av lovet har bestått av vila mest. Orkar verkligen inte göra någonting. Men det är julafton på tisdag, kan ni fatta det? Har knappt julkänslan kvar. Men nu snöar det i alla fall så det kan man glädja sig över. Vi har verkligen ingen snö. Det är som Stockholm i januari ungefär.. Deprimerande. Den har smält och smält, den stannar inte. Kommer vi någonsin få tillbaka vintern som den brukar vara? Går ju inte att köra skoter.. Tur att jag inte har skoter så jag missar det, haha.


Det kommer aldrig vara över för mig.

Har haft en helt underbar födelsedag. Hade önska att jag träffat fler släktingar, men alla har ju inte möjlighet att komma. Pontus kom då hit och vi bara chillade och höll kvar helgen in i det sista och han for hem för ett tag sedan. Han är så bra. Det är snart julafton också. Måste in till stan och köpa klart julklapparna, Det är så mycket att göra och har massa i skolan som ska vara klart i veckan också. Kommer knappt hinna ju, men jag har ju inget val. Skolan tar över mitt liv typ. Tur att jag har mina fina vänner.
Nu ska jag ta och lägga mig, ha det bäst.


It's all screaming that no one can hear.

Sitter och pluggar fysik, bättre lördag går inte att hitta. Ser ni ironin i just den meningen? Har i alla fall varit på stan med mormor idag och födelsedaghandlat. Det var underbart, älskar att gå på stan med mormor, speciellt vid födelsedagen för då är det småkallt och vi springer omkring och sen fikar. Samma visa varje år och det är bara mer och mer uppskattat. Mormor är så bra. Människor, imorgon blir jag 16 år. Äntligen. Dock så är det lika långt för mig som för alla andra. Men när man fyller år sent på året så blir det typ extra långt.. Eller känns så i alla fall. Men imorgon så smäller det. Har ändå fått mina presenter av mormor och morfar idag, fast bilder kommer inte förens imorgon i alla fall. Jag är så himla glad just nu. Åh.
Pontus skulle typ komma hit också men vi får väl se hur det går med det.. Haha. Det enda jag gör nu förtiden är typ att sova. Det finns inget mer underskattat än sömn. Det är så underskattat så jag vet inte vad. Jag älskar sömn mer än mat. Då är det mycket. Börjar prioritera den allt mer för annars orkar jag inte skolan. Haha.
Ha det bäst mina vänner!!


This could be the start of something good.

Så denna är långt ifrån perfekt. Jag är långt ifrån perfekt, men låtens text är helt fantastisk och jag kan starkt relatera till den. En vän till mig bad mig lägga upp den på internet. Som jag sa, den är inte perfekt, inte jag heller. Men vem har sagt hur perfekt ska vara? Vem har sagt hur man ska vara för att passa in och vara så kallad "normal"? Varför är det inte accepterat att vara den man är menad att vara? Varför ska folk hacka på en helt oskyldig människa och göra hen att känna att allt är hens fel? Ni som gör det, vet ni hur det är att lägga sig till ljudet av sina egna tårar. Vet ni hur det är att behöva gå omkring orolig, vara rädd över att någon ska se hur dåligt man mår? Det tror jag, men varför dela med smärtan med alla istället för att söka hjälp så alla kan må bra istället för att sprida hat och trycka ned andra?
Tror ni att man mår bra av att höra att man borde ta livet av sig? Tror ni man mår bra av att höra att man inte duger till någonting alls? Tror ni man mår bra av att folk konstant skriver skit? Tror ni man mår bra av att känna sig ensam även fast man är kring människor? Jag har inte varit med om det värsta som kan hända, men ord gör ont och det har jag bevis på. Ord skadar lika mycket som slag. Det dödar en inombords och till sist så ekar orden i ditt huvud och tar över dig. Man mår sämre än någonsin, man känner att ingen bryr sig. Man går helt in i sig själv och stänger andra utanför, ingen vet om vad man går igenom. Vänskap bryts, förhållanden förstörs.
Jag vet hur det är. Jag har gjort saker jag ångrar, saker jag aldrig skulle önska att någon skulle behöva gå igenom. Jag har mått så psykiskt dåligt. "Men lilla Sofia med det stora leendet tar inte illa upp om jag skriver detta så vi passar på." Skulle inte jag ta illa upp? Uppenbarligen så har jag gjort det, men idag så är jag starkare än någonsin och jag är så himla glad att jag sitter här idag och att jag andas. Jag är så glad att jag lever.
 
Varför skriver jag detta? Jo för jag vill att människor ska inse att dom är inte ensamma. Man måste våga prata med någon om man mår dåligt. Man måste kunna säga ifrån om någon säger någonting negativt till dig. Man måste stå upp för sig själv. Annars faller man för vad som helst, precis som jag gjorde. Men jag har byggt upp mitt självförtroende och jag har människor att prata med. Jag är just nu lyckligare än någonsin och det hade jag inte varit utan mina fina vänner. Jag vill tacka er. Sen så vill jag att ni ska veta att jag ALLTID finns här om någon behöver prata, för jag har själv gått igenom det och jag vet hur dåligt man mår.
 
Ni är alla vackra och perfekta som ni är, låt ingen säga motsatsen.


En stund att slappna av för en gångs skull.

Som ni märker så har inte haft en stund ledig åt att blogga. Nu har jag äntligen skrivit färdigt mitt argumenterande tal som ska framföras imorgon i halvklass. Mätte upp det till ungefär tre minuter så kommer bli två eftersom jag pratar fort när jag blir nervös. Kommer skaka och sluddra på orden, men jag ska klara det. Kommer bli spännande helt enkelt. Skolan tar bokstavligt talat livet av mig, är så sjukt stressad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kommer sova så sjukt gott i natt. Men jag har tänkt gå till skolkuratorn eller liknande och prata eftersom jag inte mår så himla bra just nu.
Imorgon är det övning till konserten som gäller och en massa skit på skolan, kommer jobba ihjäl mig, fast man måste kämpa för framgång och för att nå sina mål. Detta blir intressant, kommer knappt orka ettan känns det som. Har inte gått fullt en termin men börjar redan klaga. Inte bra. Men jag lovar att jag ska stå där om tre år med en studentmössa med bokstäverna NA på. Jag ska klara detta och det kommer jag med hjälp av mina fina klasskompisar och mina fina vänner. Tack för att ni finns.