It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Galen sommarbild. Men i alla fall, här sitter jag med en god bok och tända ljus. Vem behöver onyttigt när det finns goda böcker att drunkna i. Har redan idag läst ut en bok på nästan 300 sidor vid namnet "Snart är jag borta". Ett boktips för ungdomar. Helt klart. Man fastnade direkt och jag känner mig som kvar i boken än. Den var galet bra, en typisk Sofiabok, med ångest och kärlek. Nä den rekommenderar jag. Men alla gillar ju olika böcker, jag älskar fantasy och typiska kärleksböcker. Även böcker om problem och skit eftersom jag ofta kan relatera till dom.
Men nä nu ska jag väl ta och lägga mig. Jag är en så rolig människa som läser böcker och lägger sig tidigt på fredagskvällar. Men men.. Är man trött så är man. Imorgon kommer bli sjukt braa!! Får träffa David och Linnea igen. Och en massa annat folk såklart, men guuuud va jag har saknat dom. Sen på söndag far jag och myser hos Anton. Ha en underbar helg!!


And it's taking me somewhere new.

TumblrDet tar hundra år att ladda upp en bild om man har dåligt internet, som jag då har. Jag som har så dåligt tålamod.. Men i alla fall, idag är jag ett steg närmare mitt nya liv. Umgicks med Sanaz och plockade blommor. Ja, blommor. Vi ska ha med oss fem olika blommor till skolan imorgon för att undersöka dom. Det var inte lätt att hitta ska ni veta, men efter en lång promenad och brännässlor så hade vi samlat ihop nog med blommor. Tack vare hennes mamma så har vi nu rätt antal också, eftersom vi är så slarviga och tappade några efter vägen. Jag känner att jag inte riktigt har någonting att blogga om, men jag ska börja göra det bättre snart. Måste bara få lite inspiration, haha.
Imorgon är det skola, hurra för det. Jag kan inte säga att jag älskar skolan men nära på i alla fall. Min klass och mina lärare är så himla trevliga och det är så roligt att komma till skolan. Efter en vecka har vi kommit varandra så nära och det är som så kul att lära känna nya människor. Jag ångrar inte en dag hittills. Visst, jag var sjuk hela förra veckan och mådde bajs, men alla var som så härliga så man mådde bra innerst inne i alla fall. Tack!
Nä bilden har inte laddats upp än. Jag får psykbryt snart.. Inte bra Sofia, inte bra. Tog en bild från we ♥-it istället, orkade inte vänta.
Hoppas att ni alla har det bättre än bra så hörs vi imorgon så sov så gott och dröm sött. ♥


14.37

Jag tycker om dig.


Stay weird ~

Idag är det lördag och jag tror inte ni fattar hur sjukt trött jag är. Skolan har varit rolig, men man är ju helt slut efter en vecka. Igår var jag till kustkyran i Jävre och träffade några fina bröder och systrar som jag har saknat väldigt mycket. Idag hoppas jag att få träffa Anton. Det är inte okej att sakna någon så mycket. Det är jobbigt. Men that's life. Blir kanske Skellefteå ikväll, vi får se. Vill så gärna! Haha... Har ju ingen ledig tid.
Love ♥.


Slemhosta. Snorig. Huvudvärk. Mens...

<3 | via Tumblr
Bloggade ingenting igår eftersom jag sov när jag kom hem från skolan. Jag är helt slut. Efter en natt utan sömn och snor så var jag inte speciellt pigg. Hade även feber och lätt hosta. Men nu ska ni veta att jag mår så mycket bättre. Har dock slemhosta, men jag kan säga er att det är så mycket bättre gällande förkylningen i helhet. Jag kan nästan andas genom näsan och jag hostar upp en massa slem. Ni anar inte hur skönt det är att börja bli friskare. Skolan är lite kaos annars. Jag har dock insett att min klass är sjukt bra! Alla är helt underbara, jag känner att jag passar in bättre nu. Dessa år kommer bli underbara!!
Nu ska jag klä på mig och dra mig mot skolan och sånglektionsmöte.
Looovee ♥


Push play! Stop! Rewind!

Hej peepz. Dagen var väl helt okej ändå. Klumpen i magen försvann efter ett tag. Kändes dock konstigt att börja i en ny klass och det var en massa folk man inte kände, saknar 9A. Men jag tror att dessa tre år kommer vara helt underbara, även om vi kommer dränkas i plugg och prov så kommer vi nog ändå ha det ganska trevligt tillsammans. 30 personer är vi i klassen nu. Schemat är ganska okej. Våra mentorer är jättehärliga. Hoppas bara alla våra lärare också är trevliga. Det tror jag, haha. Hoppas alla ni andra har haft en underbar första dag på skolan! Nu ska jag sova. Sovmorgon imorgon, skönt som jag vet inte vad.
Sov sött och dröm fina drömmar. Ni är bäst!


Fjärilar i magen.


Nu börjar jag snart. Om mindre än två timmar, jag är så sjukt nervös, jag håller på att svimma. Jag mår illa och har ont i magen. Jag önskar jag kunde lyfta ut stenen som är där för det är ingenting att vara orolig för. Jag har med mig några av mina bästa vänner så vad har jag att oroa mig för?! Kommer bli tre tuffa år, men jag tror att vi kommer ha det ganska roligt ändå. Dock så kommer jag inte vara bland dom smartaste så jag känner mig rädd inför det, att alla förstår men inte jag. Jag håller tummarna för att alla är snälla i alla fall, och förstående.
Det är tre viktiga år som ligger framför. Jag kommer lära mig för mycket och kommer ligga död hemma efter skolan. Ingen energi kvar alls, men det kommer det vara värt, hoppas jag. Sen börjar jag ju ta sånglektioner också!! Det kommer förändra en stor del. Det ser jag verkligen fram emot. Nä nu ska jag borsta tänderna och sen ta bussen till skolan, spännande värre! Men hoppas ni alla har en superbra dag!!


I just wanna know you.

Hahahahaha den här bilden alltså! Tummen ned för min ansiktsmask, den var varm! Det var som att sitta i en bastu, sjukt obehagligt ska ni veta. Men det var roligt ändå, love u sis!


Du duger ♥.

Precis vad vi alla behöver! Du duger! ♥


Högstadietjej idag, gymnasietjej imorgon.

Här är jag i början av högstadiet och i slutet. Man kände sig så gammal som började högstadiet, fast det var man inte och det är man inte nu heller, haha. Saknar att vara så liten, det var verkligen lätt om man jämför med allt som händer nu. Men nu är man ingen liten flicka längre, nu börjar man gymnasiet. Jag är som lite taggad, fast mest nervös. Jag som ska gå natur har mycket plugg som väntar, men jag vet att det är det enda val jag har och att jag kommer att klara det och kunna bli civilingenjör, eller vad jag nu blir. Men nu ska jag lägga mig, börjar inte förens halv tolv, men jag måste köpa nya skor eftersom mina faller isär... Det är faktiskt sant!
Jag har redan en stor klump i magen, jag är så sjukt nervös. Passar jag ens in där? Jag är väl inte så gammal och inte så mogen precis... Jag är rädd för allt, alla förändras ju som under åren. Det blir spännande, jag är inte den som älskar stora förändringar precis, men denna måste jag gå igenom. Men jag ser fram emot att lära känna nya människor och få nya vänner. Får väl se hur det går, eftersom jag är en väldigt random människa.. Men nog blir detta bra!
Love u! ♥


Vanilla lace ♥

Kappahl||Parelle||Guldfynd||Dollar $tore||Willys
Titta vad jag har handlat.. Jag har inte råd att leva, skojjade bara! Presentkort och koder är underbara! Allt detta fick jag för endast 150 kronor, jag är så nöjd. Jag borde inte handla, men jag har velat ha en Body Mist så länge, fick höra att dom äntligen fått in på Parelle, köpte den sista! Jag var så lycklig när jag såg att det fanns en kvar. Jag och Lovisa cyklade i spöregn bara för att köpa en. Det var värt det, haha! Men nu äntligen lyser solen så det är ju skönt för alla andra som cyklar.. Men nu sitter jag i min stuga och bara chillar, livet är allt underbart!


You may say I'm a dreamer. ♥

Idag är jag glad. Riktigt glad. Jag har ingen riktig anledning, jag är bara allmänt glad. Dock så har jag ett problem. Jag måste träna, jippi. Eller hur var det nu? Tror jag far ut och kör intervaller och styrketräning på det. Låter väl gött. Alltså jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt, men jag hoppas att ni alla har det sjukt bra, snart börjar skolan om igen, det kommer bli super! Hare bäst!