Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Du är fin och du är älskad.


Tonight will be the night that I will fall for you.

Godnatt mina fina vänner, hoppas eran helg varit bra och att veckan blir super!


I can't live with or without you.

 
Söndagsångest. Imorgon är det måndag igen, helgen är slut och ingen mer vila. Min helg har innehållit skratt och en massa roligt. Däremot far en av mina favoriter till Turkiet och ska lämna oss kvar här i en vecka. Jag är inte lite avis, nejnej. Men hon kommer ju tillbaka, brun och glad... Åh, jag vill också utomlands och bli brun! Vill ha sommar nu! Men den kommer väl snart hoppas jag, hehe. Nä nu ska jag gå ut och mysa den sista tiden innan skolan börjar igen..


Dagens outfit.

Lindex | Bikbok | H&M


Gammal favorit.Awesome kväll med mina favoriter.

Hemma efter en underbar kväll med mina favoriter. Det var helt otroligt roligt. Vi tog många otroligt vackra bilder, de vart så fina men där var jag som ett troll på top model. Ja, så vackert var det. Det stämde verkligen inte ihop haha. Men I love them anyways. Nä men man ska ju bjuda på sig själv.
Nä nu ska jag sova, sov gott mina vänner!


Va' ska du bli om du blir stor?

Hallojsan! Har haft så sjukt mycket i skolan så jag har inte hunnit blogga alls. Känns stabilt att det bara är 3 nationella prov kvar. Tror vi har gjort 12 stycken hittills, det är ju hemskt hur många det är. Men men, det är ju så det är. Men förresten!!!!! Jag kom ju in preliminärt på natur!! Jag är så glad, jag kommer få världens bästa klass och åren kommer bli jobbiga men jag kommer ha så kul tror jag.
Jag kommer däremot sakna våra klass sjukt mycket. Jag hade sådan tur när jag började högstadiet, jag har fått världens finaste vänner och min klass är ju helt underbar. Tror det är ungefär 41/42 dagar kvar, det är helt sjukt. Min klass är ju underbar, åååh. Sen så kommer jag sakna lärarna och vissa på skolan också.. Men det är ju bara att ta vara på sista tiden!


No pain no gain.

Idag slutade jag vid två tiden och då for jag till gymmet och biffade upp mig, det var så behövligt. Och ser redan fram emot nästa. Men dock så har jag två nationella prov i so, både engelska och svenska "redovisning", matteläxa och kemiprov. Så roligt, eller nä. Men ikväll är det chill för då drar jag på kyrkans unga och myser där, det blir trevligt. Men ha det bäst mina vänner!


I can see the light.

Hockeyn går ju awesome och mitt liv är helt klart på bättringsvägen! Tänker på alla er som har det jobbigt just nu, ni klarar ur det. Ni är så starka, var och en av er! Ni är underbara!! Nä imorgon är det skola och det blir väl ganska kul ändå. Hoppas ni får det underbart!!


Morgonpass på gymmet.

Nu är jag hemma efter ett mördarpass på gymmet, det var verkligen ett bra sätt att starta dagen. Det ska göras om. Men idag slutar vi tidigt eftersom matten utgår, men vi fick nån läxa som vi ska göra i alla fall. Nä om man ska göra sig färdig för skolan då. Ha en underbar dag!


Mat mat mat.

Hallojsan!! Har för en stund sedan hämtat min lillasyster och nyss ätit mat. Hehe, jag och min mat! Men efter att man nu så ofta får höra att man har så feta lår så känner jag att jag måste träna hela tiden, men det får man inte. Men imorgon blir det ett mördarpass på gymmet för att glömma allt! Men har i alla fall varit hos Babbe och haft det mysigt. Du är bäst, vet du det?!
Men nu ska jag fortsätta plocka ur diskmaskinen och sen blir det att städa lite granna, eller ganska mycket, men jag överlever. Eller?!
Hoppas ni har det bäst!!


Sing like there's no tomorrow.

Tror att jag efter skolan imorgon ska spela in en cover av en underbart fin sång av Miley Cyrus som heter "Stay". Den är så himla fin och får mig alltid att gråta. Kanske låter hemskt, men den är så himla fin! Men idag har jag ju åkt slalom och när jag kom hem så latade jag mig och sen blev det bli middag. Sen har vi myst framför tv:n med en massa frukt, mumma!
Nä det blir en tidig kväll, är ju skola imorgon igen, har typ längtat ändå! Hoppas ni har haft ett fint lov och att skolan blir superbra!
Tuuusen kramar! ♥