I ♥ moustache

Dagens outfit! ♥


Smile you are beautiful! ♥

Inspiration!


Var stark, när du faller mot hård mark!

Kände för att lägga upp ett par smickrande bilder till er alla. Jag vet att bloggandet går åt skogen, men jag har varken tid eller lust till detta. Men jag kommer i alla fall att blogga då och då! Måste ju göra det för Sanaz skull! Men de är väl bra att skriva av sig ibland kan jag tycka. Men jaja, ska nog hitta på nå nu, har ju höstlooov!!! ♥
Men ha de bäst allihopa! ♥


Tänder tre ljus för digDetta med bloggning alltså..

Ojoj, har ju it bloggat på ett tag, tack Sanaz som fortfarande läser min blogg i alla fall. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men de är härligt att vara tillbaka i alla fall. Ska försöka göra dagliga uppdateringar från och med nu, behöver skriva av mig känner jag. Skolan är inte så kul just nu, men de är ju lov nästa vecka och sen så har vi prao. Ska praoa i en förskoleklass och de ska bli spännande. Blir att praoa hos min egna förskolelärare som ska bli riktigt roligt!
Hoppas att du är nöjd Sanaz för detta var jobbigt att skriva..orkar inte!
Men tack ändå finis! ♥
Ha de bra allihopa, ni som ser detta är bäst!


Shine like the stars above you!

Sitter och "jobbar" jättebra på biologilektionen känner jag, men jag kände att jag måste skriva av mig lite yao! Men jag vet inte vad jag ska skriva men jag kommer nog fram till någonting snart, vi jobbar om evolutionen just nu och det är gode intressant måste jag säga. Sitter med mina fina vänner Ida och Sanaz just nu, hade Jessica varit här så hade vi varit alla i Jean Babstick gruppen.
But she's not here. Men jag kommer inte på någonting att skirva. Måste säga att bilden i detta inlägg stämmer så hårt så de är sant! Har ju tänkt en hel del och allt är som det ska nu. But I'm back to normal soon I hope. Men Jean Babstick ruules the world...eller i alla fall i våran matte och NO grupp...men nä nu måste jag jobba litegrann!
Ha de superbra, har bad snart yao! Som jag har längtat!
Men nu måste jag gå, remember these words down below! You are perfect just the way you are!


Underlig dag.

Tjenare tjenare. Har haft en underlig dag idag, kom till skolan, ovanligt hängig. Själva skolan har gått bra, men har tyvärr tagit slut mellan mig och Lukas för alla som vill veta. Det är sant! Men de ska vi inte prata om här. Har i alla fall ätit ovanligt god choklad och lyssnat på bra musik resterande tiden av dagen.
Men jag tycker att ni alla ska ha de bra, för imorgon är det freedag :D


Roligt med webcamera jaoo..

Tjeenare! Sitter och tar kort med min fina webcamera som jag äntligen fått tillbaka..men i alla fall så hoppas jag att ni har de bra och att ni haft en bra helg! Har då spenderat min med den finaste personen jag känner till. Idag så har vi varit tillsammans i 8 månader jaoo!
Men nu måste jag sova, skola imorgon..men de blir säkert bra!
Sov så gott! ♥


Fia med knuff

Tjoo där! Sitter och spelar fia med knuff på skolan nu sådär när vi har hål, med bestis festis och Linnéa. Täkte bara slänga ett kort inlägg från mobilen jaoo, hoppas ni har de bra, livet leeeker för mig jao! Men då har man SO snart, kuligt.... ;))
Hare' fett bra :)
 
 


Going faster than a roller coaster

Sitter och lyssnar på en massa musik från '50-, '60-, '70-talet, det är så otroligt bra musik från de åren! Mina allra favoriter är ju The Beatles och Elvis, men jag har även fallit för Little Richard och Buddy Holly. Vi håller på med rockhistora på musiken och därifrån så har jag börjat lyssna på en massa annan musik.
Tänk vad musik har förändrats med åren alltså..cooolt! Men jag har allt mer börjat falla för klassisk rock 'n' roll, Little Richard är ju ett bra exempel. Han är galen, jag säger det. Galen! Men de är de som gör han speciell och hans röst! Helt sjukt vilken kontroll han har över sin röst!
Men nu ska jag sluta prata musik och säga att jag haft en awesomedag! Har varit och hälsat på min nya lilla kusin, 2 veckor gammal bara. Så otroligt söt alltså!
Men nu ska jag njuta lite mer av Elvis underbara stämma! ♥
Ha de super!