Göteborgs stad


Har inte orkat blogga speciellt mycket som ni sett, men i alla fall så här har ni en bild jag tog när vi var på tåget mot Götebotg. Jag har åkt på en hemsk förkyling, surt! Ska ju va med på ett triatlon snart och måste träna, men nä, istället går man och blir sjuk. I alla fall så vill jag önska er en fortsatt bra kväll, blir att lägga sig tidigt. Ha de bra allihopa ♥

Hemma från Danmark!

Hejsan allihopa, nu är jag äntligen hemma från Danmark, de gick inte värst bra för vårat lag. Men de var så sjukt kul! Tyvärr så kunde jag inte blogga, WiFi funkade inte för mig. Men nu är jag tillbaka, tack för alla kommentarerna allihopa!! Vart kom allt de ifrån egentligen? Jag vet inte men jag är sjukt glad i alla fall! Blir väl att lägga upp foton lite senare, men nu måste jag packa upp allting.
Vi hörs senare! ♥


..Galentjej.se


Smiiiiile ♥

Danmark idag..


Tjenare, idag så sticker jag till Danmark, eller de blir ju Göteborg med tåg först och sejn färja över till Danmark. Är astaggad, även om vi vinner eller förlorar så ska vi gå hem med huvudet högt för vårat lag har äntligen hittat en balans igen. Så de känns gryymt! Men nu ska jag ta och städa ihop lite innan jag far.
Ha de bra allihopa, kan ju inte blogga när jag är i Danmark men om ni har tur så kanske jag slänger in ett hej imorgon eller ikväll.
Puss ♥

People help the people!

Tjena mittbena! Idag är de jättehärligt väder ute! De blir nog att fara och köpa antingen glass eller munkar idag, mums. Har sovit bra inatt även fast jag somnade jäkligt sent. Vad tycker ni om min design? Duger den? I alla fall så tycker jag om den. Måste bara fina header, de gör jag nog i kväll.
Åååh jag vill bada, men de går inte just nu. Men de får bli nån annan dag istället. Nä, nu ska jag dra mig från datorn å va med mina syrror.
Ha de!