Payphone [cover]You'd better smile today!

Snart kommer Lukas, yay! Har saknat han så otroligt mycket. Aja, hoppas ni har de superbra för de har jag. Har varit ledig hela dan och imorgon far vi iväg med skolan på övernattning på en ö. Riktigt mysigt, sen på måndag så börjar vi gå efter schemat! Mycket trevligt, jao!
Nu ska jag gå, ha de bra!


We found love ♥

14/2-12

20/8-12


Today, an amazing day!Den trettonde augusti två-tusen-tolv

(inte min bild)
Tjoo, tjenare, hej! Har ni haft en bra dag idag? De har jag allt haft! Har sån sjuk träningsvärk alltså..men de var de värt! Saknar min älskling..sen så sticker han till Frankrike imorgon, saknar han redan...men han kommer ju alltid tillbaka! ♥ Känns dock alltid lika jobbigt. Tänk att den sån som hajna ens existerar?! Han är så otroligt underbar och stöttar mig verkligen till tusen. Älskar han otroligt mycket! Men nu ska jag ta och se nån mer film, har så otroligt tråkigt just nu..
Men ha de bra allihopa där ute som läser detta! ♥


This could be para-para-paradise..

Hej hallojsan hejsan! Idag så drar jag och min familj till Ume' eftersom jag ska vara med och tävla på ett triathlon imorgonbitti. De ska bli sjukt kul alltså. Är sjukt taggad och satsar på att a mig igenom utan att hoppa av. Blir 500 m. simmning, två mils cykling och ca. fem km. löpning på de. Fysatan alltså, kommer dö! De känns som att när jag har simmat klart så har alla cyklat klart.
De fanns en barnklass som var från 5-15 år men jag ska vara med i damklassen som är för alla av de kvinnliga könet om ni förstår vad jag menar. Även Adelina ska vara med, fast i barnklassen då. Nä nu ska jag ta och dra mig från datorn, avfärd snart. Så jag kommer inte kunna blogga någonting, eller kanske ett snabbt inlägg, vi får se.
Ha de superbra allihopa! ♥
(härlig bild på Lovisas outfit)


Är med och tävlar


Är med och tävlar hos http://BYKAROLINAA.blogg.se om en valfri ring från http://MESTORE.se, en sjukt bra tävling må jag säga. Behöver verkligen en ny ring. Men i alla fall, vad förlorar man med att vara med och tävla? Var med du också!
För att komma direkt till inlägget kan du klicka HÄR!


Summer feelingsFilip Lundgren & BarnenNy eller gamla blogg.se?


Har ni drabbats av de nya blogg.se? De har inte jag, vissa säger att de nya är bättre än de gamla, men jag vet inte för jag har själv inte fått det. Har ni fått de nya? Isånnafall va tycker ni om det? Jag älskar gamla blogg.se dock, men alltså ja. De enda dåliga är att jag kan inte min statistik och jag kan inte heller ladda upp mer än en bild i taget.
I alla fall, ha de bäst! ♥

Dagens outfit


//Bandeau-Gina Tricot//Shorts-Monki//

Jag är med och tävlar!


Som ni ser så har min fina lillasyster skapat en tävling på sin blogg. De enda man egentligen måste göra är att kommentera att man är med. Men ju mer man gör desto större chans har man att vinna. Kolla in hennes blogg på http://justrememberme.weebly.com. Ni kommer inte ångra er.
Ha de bäst! ♥