Det är så logiskt, alla fattar utom du

Stress, musikcafé och ångest är de tre ord som får sammanfatta min dag. Vill inte skriva någonting och att ens andas är en kamp. Det är så mycket som tynger mig just nu. Skolan går åt pipsvängen, i samma riktning som mitt mående och min inställning. Jag vet inte vad som pågår i min kropp men jag sover inte och har ingen matlust. Allting är en påfrestning och ingenting är kul. En klump i magen vägrar försvinna. Den trycker på. Tårarna vilar bakom ögonlocken. Jag är så trött. Allting gör ont i mig. Det är för mycket just nu. Jag klarar inte av det. Snälla ta mig härifrån


monday morning

Nu på tjugo minuter går min buss till skolan och jag har sovit så otroligt dåligt inatt så jag vet inte vad. Men jag hör min mage kurra och mitt hjärta gråta så jag bör stiga upp och i alla fall tysta hungern med någon sorts frukost och kanske också klä på mig kläder då en inte får gå runt naken. Dåligt samhälle vi lever i tycker jag. Skämt å sido så hoppas jag att ni har en så bra måndag som går. Måste skriva klart uppsatsen samt åka på ett möte ikväll. Just do it liksom.


nobody said it was easy?

 


there is something I see in you, it might kill me

Dessa två personer lyser upp min dag lite extra. Det var så mysigt att få somna och sedan vakna brevid min andr halva. Det var allt för länge sedan, mår så dåligt utan hans närvaro. Nu sitter jag och panikskriver några rader på vår enngelskainlämning som jag gott skjutit upp allt för länge. Den ska in på  tisdag och jag är borta hela dagen imorgon. Bra planerat Sofia, som alltid! Har även ett prov att göra på onsdag, men det är jag mer förberedd inför. Nu jävlar.
 
Fick ett sms av kuratorn att jag missat min tid och har bokat en ny, det är väl behövligt för stunden. Det är skönt att kunna prata av sig då och då. Någon att vända sig till som inte umgås med samma personer som jag. Som har mer livserfarenhet än jag. Nu ska jag skriva några ord till och sedan sova så jag orkar ännu en späckad vecka med styrelsemöte, planeringsmöte och musikcafé. Ni får ha det fantastiskt!


give me therapy, i'm a walking travesty

Jag har så fina vänner. Verkligt varenda en av dem. Uppskattar dem så mycket och jag vet absolut inte vad jag skulle göra utan dem. Åh jag är så lyckligt lottad! Mår annars inte speciellt bra. Mycket som snurrar i huvudet, saker att göra i skolan och utanför. Vet ej om jag är glad eller ledsen, men det är fortfarande lördag i alla fall och lämnar skolarbetet till morgondagen och försöker slappna av för en sekund. Ska inte klaga. Har haft en lugn vecka och kan ej klaga över någon dag egentligen. På måndag börjar allt om igen. Nu får jag gråta.
 
Nu är i alla fall Pontus här och vi ska äta gott och se film, så ha det bra! ♥


bästa vänner tills vi dör. sen går livet vidare precis som förr.

Vilken helg. Eller rättare sagt, vilken LÖRDAG. Så roligt vi hade det på våran roadtrip, som visst alla fått reda på, med sjukt bra musik och fina konversationer. Även fast jag satt i längst bak. En kick för att orka kämpa mig genom ännu en tuff vecka. Jag har mycket att se fram emot nu också. I årsskiftet beger jag mig på livskraft polar, peppar alla som kan att  fara! Sedan i april beger jag, och två fantastiska vänner, oss till Gran Canaria. Hur sjukt?! Kommer bli en fantastisk resa och mycket att komma ihåg. Någonting att kämpa för.
 
Har just avverkat ett enkelt träningspass för att låta lite ångest lätta. Imorgon är det måndag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Usch. Ska i alla fall försöka sova nu även om jag tar sen buss imorgon. Sov gott och ha det jättebra. Eller rättare sagt, så bra det går att ha en söndagsnatt. DÅ DET ÄR SKOLA IMORGON.
 
God natt.


roten till allt ont är pengar

Två fina arkivbilder. Nu väntas en ångestnatt. Ha det gött