dag sex knappt i paradiset.

 
 
En tidig morgon. En hemsk morgon. Jag, Frida och Sanaz var först ut från vandrarhemmet så vi satte oss i en alldeles för liten buss för våra tjugotvå passagerare inklusive en chaufför. Vi drack våra hemska drickyoghurtar och väntade på de andra och att en till buss skulle komma. Vi var redan sena och paniken rusade genom min allt för trötta kropp. Halv sex for vi iväg från vandrarhemmet. Hela vägen stirrade jag ut genom fönstret medvetandes om att jag inte skulle återvända hit på väldigt länge. Jag kände mig allmänt dålig. Ville inte hem men skulle gärna stanna ett tag till. Hinna uppleva att ännu en gång.
 
Vi klev på planet. Motorerna startade och min flygrädsla attackerade mig värre än någonsin. Jag var så rädd. Pinsamt nästan. När vi äntligen får ta av oss bältena känner jag mig säkrare och en lång flygresa väntar. En flygresa till kalla Sverige. Men när vi äntligen landar i Sverige så vill jag bara hem. Hem och sova och aldrig mer vakna. Så trött var jag. Men stoppet på Arlanda var väldigt mycket för långt. Men jag och Frida handlade både på Victoria's Secret och på Starbucks. Fy va gott det är med kaffe. Även en froyo fick slinka ned i magen. Det är det inte sista gången jag äter ska jag säga er. Mums.
 
Planet hem väntade. Vi klev trötta på och förväntansfulla inför att äntligen få komma hem till våra egna sängar och den härliga norrländska dialekten. Men med detta i bagaget så vet jag att denna stad kommer jag återvända till. Denna staden ligger mig varmt om hjärtat även om jag inte gillar storstäder. Barcelona, I'll see you soon. 
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?