dag fem i paradiset.

Dag fem. Sista dagen i Barcelona. Vi steg upp och begav oss iväg till fantastiska Nou Camp, klaga på mig om ni tycker jag har fel, men i Barcelona säger man Nou Camp. Men Camp Nou om det nu känns bättre i era hjärtan. Man kan säga på precis som man vill, I won't judge. Det var i alla fall helt fantastiskt. Så mäktigt. Även om jag inte är ett jättestort fotbollsfan så fastnade jag ändå för den fantastiska arenan. Det var helt sjukt så stor den var och bara fantastisk. Man vart nästan Barcafan efteråt. Haha.
 
Efter det fantastiska besöket begav sig jag och Frida iväg på egen hand, hittade ett stånd med Churros, så vi tänkte "Varför inte?!" och köpte sex vanliga och en som var fylld med choklad. Usch och blä vad gott det var. Här har vi värsta tjockisen, men det är min kropp och mina val så just don't. Vi hittade till tunnelbanan och åkte med den tillbaka till le hostel, hoppade av och köpte oss jordgubbar som sedan blev våran lunch. Tre timmar låg vi i solen och stekte. Tre hela timmar, men det var det definitivt värt. Fick mig lite rand, solsting och huvudvärk. Fett värt.
 
Efter en dusch drog jag och Frida in till stan och brände ännu lite mer pengar, insåg att mina pengar i princip var slut. Deprimerande. Efter en okej shoppingrunda gick vi tillbaka till hotellet för att byta om och sen bege oss till en restaurang vid stranden för att fira en sista middag tillsammans. Vi blev bjudna på tapas. Hemska sorter om jag ska vara ärlig, haha. Vart definitivt inte mätt och belåten, men värt att testa i alla fall. När middagen var uppäten kom jag och Frida på att vi helt glömt bort Starbucks, så vad gör vi? Jo vi springer in på närmsta butik och köper oss varsin mugg. Alla säger att Starbucks är överskattat, men det var det bästa jag druckit i mitt liv. Caramel Macchiato in my heart!
 
Deprimerade gick vi tillbaka till hotellet för att sova våran sista natt tillsammans innan resan hem skulle påbörjas. Älskade stad. Älskade folk. Älskade Spanien. Tack för en underbar vecka.
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?