vacker som en vinternatt, dyster som en depression

Söndagsångest. Varför existerar den, varför ska den förstöra så enormt? Hade i alla fall världens bästa start på helgen, den innehöll skratt, mys och en massa annat trevligt. Spenderade natten och gårdagen hos Pontus, klagar definitivt inte. Sen begav jag mig till lösviktshuset med Lovisa för att köpa godis, som jag tyärr inte deltog i att äta upp. Köpte mig även en så kallad "aloe vera dryck" med grönt te och citron. Inte det allra godaste jag druckit eftersom jag inte alls är ett stort fan av fruktkött. Men fitrerade bort fruktköttet och herregud vilken skillnad det blev. Mums.
Blev även frågad om jag ville följa på studentbalen i sommar, jag började typ gråta och allmänt spåra ur.. Drama Queen, gash. Provade mammas gamla balklänningar igår, verkligen ingenting som passade på mig. Dagen hittils har jag spenderat åt att söka klänningar.. Har hittat några otroligt vackra, we'll see guys. Har i princip redan bestämt mig, haha. Sofia goes crazy. Det är en maxiklänning, mintgrön, med "cut-outs" i form av blommor i midjan. Den är så otroligt vacker. Bara ingen har en likadan... Haha. Jag är så lycklig.. Åh.
Vill be om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering, ska försöka bättra mig! Läs, försöka. Kan inte lova någonting eftersom jag är väldigt dålig på att hålla just detta. Men ska försöka i alla fall, tanken som räknas.
Nu ska jag drömma mig bort i allt skolarbete som jag ligger efter i, underbart!
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?