med ena foten utanför - melissa horn

#piano #life
Andas djupt och harmoniskt medan underbar musik spelas allt för högt i mina hörlurar. Det är lov mina vänner. En vecka utan tider att passa och en hel vecka utan läxor och prov. Ingen prestationsångest. Jag njuter till det yttersta genom att städa och dansa runt i mitt otroligt stökiga rum. Kaos. I början av dagen hoppade jag över mattelektionen och skrev ett prov i slutet. Matematik är inte riktigt min starkaste sida måste jag erkänna. Kan vara lite småkul om jag får erkänna det, men ingenting jag föredrar före någonting annat. Efter provet mötte jag upp Pontus i stan och vi tog bussen tillsammans hem. Jag saknar han så enormt mycket. Blä. Men kanske hinner träffa honom imorgon. Hoppas, hoppas. Fast imorgon väntar övning i kyrkan inför söndagens gudstjänst i kyrkan.
Allt känns så komplicerat, fast ändå utrett, just nu. Missade mitt kuratorbesök, men mår ändå väldigt bra. På tal om absolut ingenting. Fick köra bil för fösta gången igår. Har inte känt mig så lycklig på väldigt länge, herrejössanes va roligt det var. Tror inte mamma höll på dö av hjärtklappning heller, gick faktiskt inte så dåligt som jag trodde det skulle gå. Medverkade också på ett årsmöte där jag sjöng. Kaos är det enda ord som passar in. Lät inte alls som mig själv och det lät inte bra heller för den delen. Var definitivt ett av mina sämre framträdanden. Men får väl skylla på min never-ending förkylning. Har haft otroligt ont i halsen och är knappt bra än. Blä.
 
Nä mitt ostädade rum är fortfarande ostädat och klockan tickar olidiligt fort. Hoppas ni får en duglig natt och att inget ska förstöra eran sömn.Njut, det är helg nu. ♥
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?