dag ett, några dagar för sent.

Nu när jag verkligen har tid så tänkte jag ta tag i dessa femton dagar av personliga inlägg så ni ska få lära känna mig lite bättre. Även så jag ska lära känna mig själv klarare. Tror jag självkan tjäna lite på detta. Låt oss börja. Rubriken för denna specifika dag är "Någonting positivt och negativt om dig själv". Har länge spekulerat kring påståendet och haft väldigt svårt att komma fram till någonting. Ångest. Jag måste bara säga att inget ord jag skriver är för att höja mig själv över andra. Detta är bara vem jag är, jag är inte bättre än någon annan. Alla är vi lika värda i grund och botten.
 
Jag får ofta höra att jag är alltid går runt och sprider glädje runt mig, att jag är en god lyssnare och sprider positiv energi. Delvis så kan jag hålla med på denna. Inte alltid, men i de flesta fallen faktiskt. Jag älskar att göra folk glada och vara en hjälpande hand. Det är vad jag brinner för. Men nu känns det som att jag bara sprider negativitet, i alla fall i skolan. Klagar så extremt mycket och oroar mig för mycket inför varenda uppgift, lektion. Varenda minut om jag ska vara ärlig. Men det är bara för att jag får sån extrem ångest inför precis allting. Men om jag nu måste säga någonting positivt från egen synvinkel så är det väl att jag är en god lyssnare och jag kan faktiskt vara ganska snäll. Sen det mest positiva är väl att man alltid kan äta i mitt sällskap utan att bli dömd, för att äta är det jag är allra bäst på, jag kan äta hur mycket som helst i princip.
 
Om vi ska titta på det negativa om mig så kan det bli en hel roman av negativt. Men jag ska försöka hålla ned på det negativa lite så ni slipper somna innan ni hunnit första delen. Alla har ju sina upp- och nedgångar. Mina nedgångar kan vara ganska djupa om jag får säga det själv. Jag menar inte att jag blir jätte otrevlig och allmänt arg, jag blir bara svår på något sätt. Jag är otroligt självkritiskt mot mig själv och har otroligt höga krav på vad jag gör. Vilket inte är bra någonsin. Sen så har jag väldigt svårt att förstå mig på skämt, jag tar väldigt lätt illa upp även om det är menat som ett skämt. Vilket inte heller är speciellt smart. Jag ser ner på precis allt jag är och allt jag gör. Jag försöker hela tiden jobba på mitt otroligt låga självförtroende.
 
Som ni märker så är det väldigt lätt att peka ut fel och brister med mig själv och väldigt svårt att hitta någonting positivt, men så tror jag de flesta har det. Man vill helst inte erkänna att man är bra på någonting, men alla är vi bra på ett eller annat. Sen så är man perfekt precis som man är, det ska ingen ändra. Speciellt inte samhällets syn på det du gör. Gör vad som faller dig i smaken och va precis den du är, det kommer du långt med.
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?