i've been a fool and i've been blind

 
Torsdag var namnet för denna hemska dagen. Började med ett besök hos sjukgymnasten där jag fick mig lite ström och nyheten om att hon slutar nu. Får dock en jättebra sjukgymnast nu också så det känna ju som lugnt ändå. Kom till skolan hade hopp för en bra dag, men den förstördes redan under första lektionen då läraren vart arg på oss och allt. Kaos. Behav oss till idrotten där ett crossfitpass väntade. Det var bara jag och en klasskompis som valt det, fett pin. Men det var så otroligt roligt och definitivt någonting jag ska göra om.
 
Efter det mirakulöst jobbiga passet väntade bondsoppan och mjukbröden. Guldkant! Man satt där och försökte tränga undan ångesten med hjälp av mat, inför det hemska kemiprovet. Skulle kunna spy, så hemskt var det verkligen. Haha. Begav mig hemåt en timma tidigare och började med mitt svenskamanus till nationella. Sanaz kom förbi vid åttatiden för att göra samma sak. Tack bästa du! Kvart i tolv klickade vi på skicka, medvetna om att nu har vi inga saker kvar innan Barcelonaresan.
 
Barcelona, älskade vän. Vi syns på söndag. Herregud vilken resfeber jag drappats av. Har aldrig haft sån hemsk förut. Men det kommer det vara värt. Om jag ska byta samtalsämne bara sådär så kan man ju säga att det är fredag imorgon, hur skönt är inte det? Lyckligast! Har absolut ingenting att blogga om, men Sanaz tvingade mig, heh. Men sängen är så lockande, sömn är otroligt underskattat.Sov gott mina sköna bönor.
 DITT NAMN:


 DIN E-MAIL:


 DIN BLOGG:
SPARA?