Imorgon är det freedag!

Tjeeenare!! Märker att min bloggning går asbra just nu, eller va tycker ni?! Nä men har de så bra så jag hinner inte blogga hela tiden. Så ni får nöja er med ett inlägg varannan dag just nu. Hinner inte liksom. Men ska försöka bättra mig. Måste skriva av mig någonstans.
Undra ens om någon läser min blogg längre? Jag vet inte men de blir nog bra till slut. Men nu ska jag ta och sova. Lång dag imorgon. Hoppas på de bästa!!
Ha de superbraa!!
Godnatt!

Memories ~

 
 


Gästblogging

Hemlig gästbloggare här, jaoooo. Wannabe Sofia jaoooo.

Det är då lilla jag på bilden. Känner att jag skriver väldigt poetiskt men det får duga. Kände att det var dags att blogga åt Sofia eftersom hon aldrig gör det.


Här kommer en bildbomb på lilla jag :)

Förlåt för sneda bilder. Här kommer mer bilder (förlåt att jag skriver ett sjukt dåligt inlägg)
Beslutsångest. Öroninflammation. HJÄLP!

Hejsan alla fina människor. Sitter och ber om att bli sjuk, klarar inte av mer sjukdomar just nu. Har haft migrän, nu är jag otroligt förkyld och har öroninflammation. Livet är nog underbart ibland...men då kanske jag slipper en massa sjukdomar senare. Kan ni hjälpa mig? Försöker bestämma mig av dessa två bilder vilken som är finast. Hjäälp! Söker ju nobelkläder och funderar på någon av de ovanstående. Hjälp mig snälla gensom att skriva en kommentar om vilken just Du tycker är finast!
Tack och ha en bra dag! ♥


Snabb uppdatering

Tjena, hallå, hej! Tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever i alla fall. Pratade just i telefon med PePe och nu ligger man i Lovisas säng och chillar....skola imorgon ju. Blir kul att komma tillbaka efter en vecka och se hur det är med alla. Åååh har så himla fina mobilbloggar känner jag. Har ingen aning om vad jag ska skriva eller nå. Bara får ett ryck och skriver av mig lite. Men uppdatering är ju alltid bra.
Nu ska jag ta och lägga mig tror jag...ha de super!! :)


Jag har så fina vänner!Har bytt bakgrundsbild på datorn nyss, slängde ihop x antal bilder och de vart helt okej. Jag har så himla fina vänner! Ni är bäst allihopa! Detta är då en mobilblogg, de kanske märks lite...men de blir nog bra!
Har inget Internet så därför bloggar jag från mobilen. Bättre än ingenting. Tråkar med musik just nu.och smsar med en fin person! Hittar inget mer intressant att göra. ;)
Men ha de bäst allihopa!


Lite halvt deprimerande bild..Green shirt, white skirt.

Har klätt upp mig idag enligt bilden ovan. Nä men den underbara kjolen är från Monki, har aldrig använt den förut, den är riktigt söt ju! Sen så är mina leggings från H&M skulle jag vilja tro och tröjan har jag fått. Halsbandet själv är från Älskad tror jag det heter. Det är så fint, älskar det! Kände för att vara fin idag av någon anledning, men de är ju så de kan va ibland..
Har haft en gode bra dag idag ändå. Hoppas ni också har haft det! ♥


Now I'm free fallin'

Charming nanting!


Dreaming is believing!

Känner att bloggningen faktiskt nästan går bra nu! Men i alla fall så har jag mest städat idag, orkar inte annat. Nä men det finns inte mycket annat att göra när man är barnvakt och hon är sjuk. Nä men så kan de ju vara. Längtar till imorgon så jag tror att de blir en "tidig" kväll ikväll. Det skulle jag behöva. Får mig nästan ingen sömn just nu. Men de ordnar nog sig!
Ha de gott allihopa, glöm inte att ni är fina precis som ni är!
 


Säng-säng-säng, sova-sova-sova, säng-säng-säng!Smile while you can!

Halloojsan!! Sitter på träningscykeln och trampar på, kände att det kunde behövas. Måste börja träna mer nu efter att jag slutat fotbollen. Gårdagen spenderade jag med rikigt fina personer, de ägde! Måste göras om senare! Hade ni en bra halloween då? Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, det är så jobbigt att mobilblogga ;)
Men vi får höras senare!! Kram